Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Јао сада сам гледао онај видео са пеналима, подсетио се. То је била историјска шанса да се два пута за редом игра ЛШ. Боја добија лопту да реши све, магично вече стадион у трансу, ајде Пјер ајде Перо... ЂОКА!11 ЈЕБЕМ МУ 1000 МАЈКИ ЦРНИХ!! И онда шта ћеш... ал не могу да разумем оне људе са клупе и на терену који стоје загрљени и мирно док се ишчекују пенали, па ја би се ваљао по земљи од нервозе.
A brat Boja tad bio u onom postu, jebo ga otac. I secam se dobro, golman odbrani pa na stativu udari kurva. Jug u neverici. A pre toga jedno 15 minuta bez prekida je bilo na CELOM stadionu u jednom ritmu SAMO JEDAN KLUB SAMO JEDAN GRAD...
Mislio sam da je to to,al izvukose se one funjare Slovacke bez ijednog suta u okvir gola u 210 minuta
to je bilo one sezone kad je petržalka dobila seltik kući 5:0, izgubili u gostima 4:0 i naišli na nas lololo
koje funjare
inače HB dobio Linkoln 5:2, dobili smo protivnika za kvalifikacije.
Pola stadiona plakalo. Najbolje navijanje i najtužnija utakmica na kojoj sam bio. Ajde Boja, on je nekako i šutnuo. Brnović....k'o pička. Nema veze, AVANGARDA MI SMO.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10464020_1508307822718429_1214250387315799305_n.jpg
JEBI TROMZOA!
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/DomesticLeague/01/46/03/60/1460360_w2.jpg
Slovenački internacionalac Branko Ilič prvo je pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku.
Ilič, prethodne sezone igrač Hapoela iz Tel-Aviva, biće predstavljen do kraja nedelje.
Ilič pokriva pozicije desnog beka i desnog štopera, rođen je 1983. godine, visok 188cm. Karijeru je počeo u Olimpiji iz Ljubljane, igrao je za Domžale, Real Betis, FK Moskva, moskovsku Lokomotivu, kiparski Anortozis i Hapoel iz Tel-Aviva.
Odigrao je 53 utakmice za reprezentaciju Slovenije, a debitovao u duelu sa selekcijom Srbije i Crne Gore, 2004. godine. Učesnik je Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.
Prethodne sezone Ilič je za Hapoel odigrao 32 utakmice i postigao jedan gol.
http://www.b92.net/news/pics/2014/07/10/19540438453be736534a6e233072733_orig.jpg
Gruzijski napadač Vladimer „Lado“ Dvališvili stigao je u Beograd na pregovore sa Partizanom.
28-godišnji napadač trebalo bi da potpiše za 'crno-bele', a stiže iz varšavske Legije za koju je prethodne dve sezone nastupao sa velikim uspehom.
Dvališvili je bio saigrač našeg Miroslava Radovića, a u sezoni za nama sa 10 golova na 21 meču pomogao je Legiji da dođe do titule.
Fudbalom je počeo da se bavi u Dinamu iz Tbilisija, a pre dolaska u Poljsku, branio je boje Dinamo Batumija, Metalurga iz Rustavija, Skonto Rige i Makabi Haife.
Iz izraelske ekipe prešao je u varšavsku Poloniju, 10 golova na 27 mečeva bili su odlična preporuka za transfer u veći klub iz prestonice.
Prošao je sve mlađe selekcije Gruzije, da bi 6. juna debitovao za A reprezentaciju. Do sada je za nacionalni tim odigrao 31 utakmicu i pet puta se upisao u strelce.
Ozgleda fin ovaj. Mogli bi da vidimo onog Merbasvilija sto je igrao u Vojvodini, odlican kreativac i do jaja lik, pravi JSL plejmejker.
merebasvili je alavo govno koje nema veze sa fudbalom.idealan za nas dbalfu.
A po cemu to nema veze sa fudbalom i okle ti to da je alav?
pa po tome sto sam gledao utakmice u kojima je igrao.nije znao stranu da promeni 2 godine,zaleti se na nekog jadnika iz point sevojna,proda neku fintu,25 puta suta na gol,non-stop trazi lopte,kenja kada mu ne dodas,a rodjenoj majci ne bi dodao.udavio je milion napada.jos pogledas statsitiku,on davao neke golove,namestao iste.pa normalno jer je vecno lopta bila kod njega.da je vredeo ne bi se iz srbije vratio u gruziju.
Ovaj Dvališvili k'o neki Romulanac debeli.
Pito neki nas novinar nekog lika sta misli o ovom gruzijcu
Da ga jebem, nek bude trkac i nek se trudi, u JSL ce doci do izrazaja
On i Luka će da budu ubitačni romulanski tandem!
E a šta je bilo sa onim Gulanom, jel igra on još uvek kod vas ? Ne sećam se da sam ga vidjao u prolećnom delu. Hahaha kakvo je ono drvo, majko moja.
Šomi ne staj mi na ranu, muku i čir na želucu.....igra.........i to imam osećaj da će da igra da bi ga prodali. Razmišljam da se sada isplačem da mi sve suze prođu kako bi ostao jak za početak sezone i njegove maestralne greške koje će uslediti....
Evo video ovog blablašvilija....
Gotivac je, ali ono klasična buzga...
http://youtu.be/Pn_44LBlOiQ
kako bre gulan da igra, zar ne igramo vec formaciju sa 3 zadnja vezna i dva predzadnja?
Gulan je univerzalac. Ume loše da igra i levog beka.
Gulan je u oridjidjiju i levi bek, to ga Vermez promovisao u zadnje smetalo iz svima nepoznatih razloga
Odlično je imati takvog igrača koji ume loše da igra više pozicija.