Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
http://i.imgur.com/roIqx8I.png
Kažu ljudi da su veliki umovi uglavnom ne shvaćeni tokom svog doba.
Eto, sad kao dolazi taj Dvališvili...
I opet će one ojebine lupati po komentarima blicova i mondova - KAKAV IGRAČ, STRAŠAN IGRAČ, NAROGUŠEN I LJUT SAV a on garant kljakav i mutav, ne zna primiti loptu niti dodati saigraču a da lopta ne poskakuje 5 minuta u 15 metara.
Ne znam samo kako ima TOLIKO ljubitelja premijer lige gruzije i GDJE JEBENO GLEDATE IZRAELSKU LIGU PA ZNATE DA JE ON JEBO U MAKABIJU il đe je već igrao jebem ga u žvalje.
kad sam navijao protiv partizana mislio sam da je to maksimum ogorcenosti koji mozes da osetis (navijao sam kad smo igrali protiv samroka, jer sam pocetkom te sezone skapirao ko nam sedi u upravi i nadao se da ce nakon poraza nesto da se desi. kurac se desilo)
medjutim, sad kapiram da mi je ogorcenost dosla dotle da me boli kurac, cak i za domacu titulu (samo navijam da ne uzme zvezda)
Meni je Đurić ogadio fudbal. Namerno je uništio Partizan u svakom pogledu. 2009. godine atmosfera u celokupnom klubu je bila takva da smo na korak samo bili od momenta kada postajemo vrhunski klub za ove prostore, ali on je sve to srušio. Idiot. Jednostavno sada da crkne, otišao bi na grob da mu se popišam.
Partizan i Zvezdu uprave vode kao da je to nesto tudje. Sto njima i jeste.
Nesto kao i nase drzavne firme. Nisu tvoje pare, odgovornost nikakva, pa udri kako ti volja. Nije bitno dal je transfer nerazuman, nije bitna igra i rezultat. Dokle god ima budala da placaju da tu katastrofu gledaju, bitno je da se izvuce neki procenat tih tudjih para u sopstven dzep.
I to je tako vec neko vreme sa ova dva kluba.
Iako se slažem sa tobom u potpunosti, ipak moram uvek da naglasim da voditi Partizan nije isto što i voditi neku firmu. Đuriću jeste, pošto vidim i firme kako mu posluju, ali voditi Partizan mora da nema veze sa tim. Mora da dođe Grobar koji voli Partizan iznad svega, a takvih je puno, da bi klub u uslovima kada nije privatno vlasništvo, cvetao i postizao rezultate.
Đurića bole kurac, tačnije Đurić se toliko upleo sa svojim firmama i Partizanom, da krade iz svih, pretapa iz Partizana pare tamo da zapuši rupe i generalno je jedno nesposobno mutavo govedo, koje uništi sve što pipne. A jedna navijačka grupacija sa Juga je pored njega najzaslužnija za to.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/479907/Uhapsen-Dragan-Djuric
Voleo bih da ga u zatvoru siluju nek likovi sa nekom galopirajućom sidom, da mu prenesu i da umre od te galopirajuće side u roku od nedelju dana.
pa nisam reko ni ja da je isto. reko sam da ga vode kao drzavnu firmu.
ali nije ni daleko. znas, neke drzavne firme u kojima su ljudi radili po 40 godina su ti ljudi voleli ko ti sto volis partizan, pa opet dodje neko i razbuca ko da je tudje.
Htedoh reći, ne bi trebalo da bude kao voditi firmu. Nije stvar u godinama i ne može da se poredi to. Tu radiš, zarađuješ hleba i slažem se da možeš da je zavoliš svakako, ali nije to isto. Ovo je nešto sasvim drugačije i tu je masa ljudi koji bi poginuli za Partizan, bez bilo kakve novčane nadoknade (mislim tako bi trebalo da bude), a ne postoji firma za koju bi baš sada ljudi tako ginuli....i ima tu još neuporedivih stvari.
U principu Partizan je nešto veće od igrača, navijača, uprava i svega. Samo je poenta da dođe neko ko voli Partizan iznad svega, ima želju da se ponaša makar malo domaćinski i kapira koliko je to velika stvar taj Partizan, za ogroman broj ljudi u ovoj zemlji i sve će biti OK. Šta je Đurić? Obična jedna volina mutava iz nekog tamo Drvara, maloumnik.....bole ga kurac za Partizan, lopuža i indijanac....a čak i navija za Zvezdu.
Nadam se da će ga silovati u zatvoru.
I to Romi neki sa sidom i hepatitisom.
I sad me interesuje kolika će biti kaucija jer će to biti iznos transfera malog Živkovića.
Kaucija je transfer i titula za musavce
http://sport.blic.rs/brazil-2014/vesti/185817/Partizanov-novi-napadac--bivsi-brazilski-reprezentativac
ovo je strasno o cemu se razglaba.
Dolazi i Nejmar, jes da je nepokretan al' i takav je bolji od sviju. Odrešio Đura kesu xD
volim ja kada pocnu da lupetaju koga ce da dovedu.i onada na kraju kazu da su pokusali,al da nisu uspeli.ispadne da su krv prolivali.ili druga opcija je da su merkali simu iz fk cemnt beocin i mesija,al su se odlucili za simu jer je bolji.
nece niko normalan doci da igra za 3 obroka dnevno,markicu za prevoz,gajbu i ponekad separeom na splavu.
Ja se nadam da će Đura da ostane tamo gde je sad. Uhapsi ga Vučić baš kad je krenuo da realizuje transvere u Partizan.
Ahahaa ladno se interesujemo za Vagnera Lava!!!
Troluje nas Đura