Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Isti onaj broj komšo.
Inače jedna vest ovako, jedan klinac iz kraja, naš Grobar, znači nije neki musavac da sere, bio je na probi u Legiji kada je igrao ovaj blablablašvili što nam dolazi i kaže da je taj Gruzijac jedna obična raga.
A mi smo kao sposobni da za dzabe dovedemo nekog boljeg?
Ma naravno, nego ovako čisto da prenesem vest, što mi reče dečko koji ga je lično gledao, tačnije igrao sa njim. Kaže da je lik panj.
I opet se provukose bez ulozenog dinara. To ti je tako kad u upravi sede "grobari" nasih Grobara... Ovaj Djura i da ubije nekog pred TV kamerama ne bi robijao duze od dva dana, a u PFC bi bilo redovno stanje...
Užas, eno onaj tuljan Škuletić po novinama već daje neke izjave kako im štoperi imaju dva metra, pa im je teško dati gol....
Ipak ima prenos.
JEBAĆEMO TORŠAVNEEE OPAAAAA
Danas svi imaju štopere od dva metra
trebaju nas diskvalifikovati ako ne damo bar 5 komada ovim jadnicima
Čekaj, je l' istina ono što sam čuo danas da vam je vojislav stanković kapiten?
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH
Edit: em je fudbal očajan, em strajnić vodi, crk'o dabogda peder, "toršvan", haha. Kakva degenerikčina.
Strajnić - idiot,
fudbal - očaj...
A, već je rek'o Coa.
Grbić hahahaha koji bogalj
Kakva antipropaganda fudbala, od igre do prenosa xD
Još sudi LUKSEMBURŽANIN.
A Tovršan.
Tošvran.
http://www.forvo.com/word/t%C3%B3rshavn/
Trošanv.
Jebeni TOŠAUN.
JEL TEŠKO REĆI TOŠAVN?