FK Partizan

1. Vagner Lav tamo u nekim kosookim zemljama je dobio 12 milion za 2 ipo godine. Jebe se njemu da igra za 100,200k

2. DAJTE NAM ZABIJU! :D

3. Čitam ciganske vesti. Kao za Lazovića da dobiju pare, Kataia i još nekog našeg bivšeg igrača. Ja se ponadao Šćepakadabra , kad ono neki klinac.

4. Meni je i dalje najjači naslov skroz:

"Uhapšen Đurić - Stanje redovno" lololo

Ladno opet kao pred početak sezone hapšenje. Saće da puste govno za koji dan, a rečeno mu šta je uslov.

5. A da podjemo od predpostavke da je Djura jednostavno lopov i da je izgubio politicku podrsku te ga zato hapse.

FKP je propao u svakom slucaju, i samim tim sto nam je onakva zvezda prosle sezone uzela titulu govori da smo mi u teskom kurcu i da to nema veze sa hapsenjem djure.

6. "Uhapšen Đurić - Stanje redovno" lololo

Hahahah navikli da ga hapse nije ništa neobično lolo

7. Pa sto je najjace, stanje je stvarno redovno. Ionako niko nista ne radi, pa tako ni on, pa ne vidim kako moze da se promeni nesto time sto je on u cuzi a ne na gajbi

8. Đura Mardelj lololo

Ne treba oko toga sastanak UO. Totalno nebitna vest. To je već normalno lololo

9. Ali neverica

"Bili smo u dilemi da li da uopšte održimo konferenciju za medije, jer nemamo ništa novo da kažemo, ali bilo je previše poziva novinara i najbolje je da ovako komuniciramo. Klub funkcioniše apsolutno normalno i konkretno, sve misli su usmerene ka prvom kvalifikacionom meču u Evropi i verujemo da ćemo uspešno započeti evropski put. Ova jutrošnja dogadjanja ni na koji način nisu povezana sa Partizanom", istakao je Jovičić na vanrednoj konferenciji za medije u Humskoj.

On je naveo da je u toku dana održan sastanak Sekretarijata kluba, ali da ne očekuje nikakva vanredna dešavanja, pa čak ni sednicu Upravnog odbora.

To je ono nešto sasvim normalno više. Đura Krimos.

10. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=07&dd=12&nav_id=875916
    Evo zašto ja nisam za privatizaciju.Zato što će ovakve lobanje da je sprovode

11. Pazi ono naše ciganče Bosančić al se rasprdekalo. On bi u klub musavaca ma kolko da je zadužen. Ciganče sam malo, krečeno u belo... I umesto ko gospodin da pređe ćuti i igra on prolajao...

12. Izgleda proradio kompleks...Pokupiše musavci sav naš krš od Krnete pa nadalje... Misle da će da nas boli ko njih Kleo i Stojke... Da vidiš sad situaciju kad im damo go na derbiju a pola njihovog tima krene da se raduje...

13. Uzeše sav škart jbt....

Al ajd, Bosančić je uvijek lajao da je cigojna.

14. Ma Bosančić im se nudi već 5 godina tako izjavama, ako ne i više. Sad su ga doveli jer mu piše negde da je fudbaler. Dečko je propalica obična.

15. http://www.sofascore.com/images/event-details/hb-torshavn-partizan-beograd-5676960.png

I sutra počinju kvalifikacije za Ligu Šampiona.

Iskreno, očekujem eventualno ovaj Toršavn da prođemo i to je to. Već sledeća prepreka je prejaka. Uvek sam tripovao bilo kakvu nadu da ćemo proći, da ćemo se boriti, pa ako u poslednjem kolu nas ne usere žreb, da ćemo ispasti i idemo u LŠ. Ove godine, očekujem samo ove da prođemo, malo tesnije i već na sledećoj prepreci da ispadnemo. Šanse ne postoje za ulaz u LŠ, a za ulaz u LE su 20%.

Ekipa mi ne deluje dobro. Odbrana je sada OK tu i tamo. Lukač, Trajković, ovaj Ilič, Volkov, Vuličević, ali napadački potencijal nam je 0. Danka boli kurac, Škuletić je prosek običan, Luka nema pojma i samo se trudi što je nedovoljno, Danilo Pantić je klinja bez iskustva, Živković je dobar klinja i on može tu nešto ali ne može sam. Kojić je povređen, ali svejedno je. Sale je legenda, ali je mator. Drinčić je dobar igrač i eto kod prekida nekog nešto, ali i to je mrka kapa sve. Ninković je mala, pijana, kockarska seljačina i sve gori je iz dana u dan. Ako nam se jedan igrač povredi u odbrani, menja ga ispodprosečni igrač. Loši smo.

Voleo bih da nije tako, ali znam da jeste. Sutra ću da odem na tekmu, da malo izblejim na stadionu čisto, ali mislim da se nekog fudbala neću negledati, a sve ispod 5-0 za nas je loše odigrano, a znam da 5 komada ne možemo više nikome da damo.

16. Jel ima prenos na RTS-u?

17. Mi sa ovim indijancima ako izvučemo 1:0 alal vera.

18. To i ja mislim, a sve ispod 5:0 je smejurija. Već vidim teške noge od priprema, velika borba na sredini terena, inspirisan protivnik....

19. Džoni si nabavio mob? Pusti ga na pvt. Na odmoru sam. Ajd nek mi neko javne dal ima i gde prenos i od koliko igramo. Ja se nadan da ove prolazumo. Slažem se s komšom. Teško da mi možemo pisle ovog kola dalje. Al za sve se navija , Partizan se voli. SLEDEĆE KOLO KOMŠO ZAJEDNO NA JNA.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.