FK Partizan

1. Hvali ga neki fudbaler na B92:
    sta vi znate o mladjem marinkovicu?? pa ja sam igrao sa njim..decko nije ni dobio adekvatnu sansu u partizanu..brz, okretan, spretan sa loptom ..nije lazar ali je dosta dobar, sad je i stariji i zreliji..meni je ovo super vest! partizanovac, prosao je nasu skolu, zna sta znaci igrati u partizanu..kakav cirkovic i ostale gluposti ! kamo srece i bosancica da su vratili ali dobro decko je ciganin u dusi i postujem to..marinkovic i sulejmani su bili tandem u svom godistu, cak je marinkovic i bio bolji dok je suki imao problema sa vodom u kolenu..pojma nemate a pise te gluposti samo da bi nesto rekli! ja celu superligu znam, priljatelji su mi igraci i celsiju, i u sitiju, i u anderlehtu, i u zvezdi i u partizanu..i slusam ovde gluposti, koje su smesne!
    (Vlada, 5. avgust 2014 12:14)

2. Pazi ovo. Zamisli ti taj ples, sa jedne strane Marinković, sa Druge Grbić, zadnji vezni Saša marković, a ispred deluje Brašanac. To je bre sredina terena.

Šteta što je Šćepa otišao... Kakav bi to tim bio. lolo

3. scepa nije u protokolu u olimpijakosu.mozda i dodje.

4. ovo mirise na 0-0 ili na neki fukarski gol za nas ili Ludogorec. Tesko da ce biti ovde vise od jednog gola. Ako bude vise od jednog gola na tekmi, valjalo bi da sledeci dan bude neradan.

5. Ja igram dvojku. Jer mislim da ce doci. I to da ce Ludokurac da nam mune bar 2 komada.

6. Okle Đura opet na slobodi?

Pa poserem se ja na tu vašu državu, eto da znate.

7. I da, MARINKOVIĆ JEBOTEBOG?

I ON JE JOŠ IGRAO ZA NAS?

Nikad čuo za njega, moš mislit koliko je bio dobar.

8. Vidi ga sad, kao naša država, vaša država.

Braća Marinković, Nenad i Nebojša. Puleni kurčevi. Ovaj je kao specijalista za slobodne udarce, ili je to ipak bio bata...

9. Vratite nam Pirla da jebemo redom po Evropi!

10. Al ozbiljno, Pirlo bi bio pojacanje kad pogledas kakve nam igrace dovode

11. Ne može!!! Mi tražimo 3 miliona, ne može to tako sa Đurom!!

12. Kurir piše neistinu...tripujem da je ovo najistinitiji naslov u istoriji srpske žurnalistike.

13. Koliko je prodato ulaznica?

14. Nigde ne pise, dakle ne previse. Nije ni cudo, u medijima maltene ne objavljuju nista!

15. Ne zajebavaj Džeri objavili su da FSS preteruje i da je jadna Zvezdana pred gašenjem, jer nije ovo Švajcarska, nego Srbija, pa mora da se gleda kroz prste Đurđevdanskom Stupu Srbstva.

16. Dionysio
    Više neće da igra za "Kosovo".

nikad nije ni hteo da igra.

nisu ni jeftine ulaznice.ako bi neko ko nece da ide na jug ili sever hteo da odvede mladji narastaj na tekmu morao bi minimum 2400 da izdvoji.puno kinte da bi neko gledao bugare.

17. Neca i sima pre utakmice sjajna uvertita za ovaj fudbalski praznik

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.