FK Partizan

1. Bilo bi lepo da u danu kad je najavljeno da ce kurva da se gasi prodjemo u sledece kolo kvalifikacija.

Plasim se da ce Nikolic da igra na 0-0, tako da ce bilo koji gol u drugom poluvremenu znaciti poraz. Partizan je u poslednjih 10 godina imao tradicionalno losu odbranu, i postaviti defanzivnu taktiku znaci igrati na ludu srecu.

2. Fala Bogu tebi vazda bilo najvažnije da komšiji crkne krava. Čak više nego da tvoja da više mleka.

Mislim da će biti 1:1, tačnije da ćete gubiti do nekog 80. minuta, nekako umuvati gol, i posle drviti kako ste dali sve od sebe, i slično.

Lepo je to 0:0, ali da biste prošli morate dati gol.

3. Frkica, a? Ne znate da li je pickousti ubacio Terzu da bi klub "oporavio", ili da bi ga upakovao za nekog naprednjackog tajkuna za 1 evro? Neka vas, slavite vi opet titulu i pickoustog, nije mi zao.

4. Kućo, kad vi igrate?

5. Ma kakvi. Ulazi Fofana u 70. minutu da reši stvar.

6. bice neko mrljavljenje.onaj kvazi trener ce da postavi neku defanzivnu taktiku.moraju ici na gol,a onaj pajvan ce da ih povuce zato sto veze nema.
    jedino ako nekim cudom bude pametan,pa to ne uradi.

7. IMA DA IM NABIJEMO KOMPLEKSE SA 1-0 U 87. MINUTU, KOJIC PUCA PO GOLU, GOLMAN BRANI, LOPTA SE ODBIJA PREMA BRASANCU, POGADJA GA U KUK, ODBIJA SE, POGADJA GRBICA U TRTICNU KOST, STATIVA GO, SA MALO MANJE OD METAR OD GOLA

8. Ma nema sanse, pa vec je najavio igru na 0-0, kaze "spremni smo CAK i penale". Dakle taktika "cuvaj gol, ako nas slucajno usere da ga damo, onda i dalje cuvaj gol".

9. Maggot
    IMA DA IM NABIJEMO KOMPLEKSE SA 1-0 U 87. MINUTU, KOJIC PUCA PO GOLU, GOLMAN BRANI, LOPTA SE ODBIJA PREMA BRASANCU, POGADJA GA U KUK, ODBIJA SE, POGADJA GRBICA U TRTICNU KOST, STATIVA GO, SA MALO MANJE OD METAR OD GOLA

Taj neki fazon. Sudija neće ni skontati da je zapravo bio ofsajd.

10. JEBANJE BUGARA JESEN U EVROPI!

11. SCENARIO #2

LUKA ULAZI U 65. ZALIJECE SE KO SIVONJA, NABIJA LOPTU SA 20 METARA I POGADJA, 1500 GROBARA PJEVA U GLAS, OPSTE SLAVLJE, MISA TUMBAS VADI KURAC, BUGARI NAPUSTAJU STADION ZAJEDNO SA IGRACIMA PRIJE KRAJA UTAKMICE, ZVANICNI REZULTAT 3-0, SVIMA PADAJU TIKETI SVI IGRALI DO 3 GOLA, MOCART POSTAVLJA TIKET LIKA KOJI JE DOBIO 726 HILJADA DINARA A UPLATIO 100 DINARA, POGODIO KOJIM REDOSLEDOM SU BUGARSKI NAVIJACI NAPUSTILI STADION, IGRACI IZJAVLJUJU DA SU DALI 120% SVOJIH SPOSOBNOSTI, OSTAVILI SRCE I LIJEVO PLUCNO KRILO NA TERENU, SASA ILIC EKSIRA FLASU VINJAKA

12. SCENARIO #3

UTAKMICA BEZ ŠANSI, GRBA I LUKA DAJU SVE OD SEBE, NINKOVIĆ LUPIO PO GLAVI SLEĐA NEKOG BUGARINA, DOBIO CRVENI, NIKOLIĆU ĆELA CRVENA, SAŠA MARKOVIĆ UŠAO ZBOG ŠUTA IZ DALJINE, NAPADI NE JENJAVAJU, KORNER, GLAVOM ZAHVATA LOPTU OSTOJIĆ, POVREĐUJE ŠKULETIĆA U TOM LETU, LOPTA POGAĐA NEKOG BUGARINA U ČLANAK, ULAZI U GOL, SUDIJA SVIRA KRAJ, KIMI KAPITENU BUGARA SKIDA TRAKU.

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/10562930_808954489149470_8134433800561459110_n.jpg

13. СЦЕНАРИО 4

ЈЕБАЋЕМО ИМ НАНУ НАНИНУ

14. гимме хопе фофана гимме хопе

15. mi smo bugaroa jebali vec kod njih kuci, sad treba jos samo da im isprskamo po faci da upotpunimo uzitak!

iso bih na tekmu da gledam to zlostavljanje uzivo, al me blam da dajem samo 1200 dinara za kartu. sta sam ja, sirotinja?!

sto se tice pojacanja za ligu sampiona, cuo sam da je rankovic slobodan, taman da pojaca konkurenciju na desnom beku

16. за лигу шампиона стиже комљеновић, проверено.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.