FK Partizan

1. isto ko i prosle godine

2. ZAPATO SLAVI IPAK JBG

3. Maggot

isto ko i prosle godine

Само се ти надај ололо

4. Kad ss ja kao Zvezdaš nerviram kolko je pičkarsku defanzivnu taktiku postavio oxaj vaš ćelavi, pa ne možeš tako 180minuta jebala te defanziva. Govno nam je fudbal.

5. I treba da izgube. Igras na 0:0 u gostima, hoces tako i kuci. Mars u kurac, ko to da gleda.

Ali ono sto ja ne verujem da je doslo krs ljudi da gleda tekmu lolo

6. Сад ће Николић да изведе играче са терена па да их врати после 15 минута, опуштено. Пролазите лагано, не нервирајте се.

7. E šteta za ovo škuletićevo, sve lepo, i onda majkomilareakcija. Uglavnom, s obzirom da je pozadi VO-JA STANKO-VIĆ, biće jebeno ako partizan uopšte proba da se otvori, mnogo duva pozadi.

8. MA DUVA SA SVIH STANA MOJ TI

9. АЈДЕ БРЕ АЈДЕ

10. АЈМО ГРОБАРИ

11. Ovo bre bio ofsajd metar, lolo. Šalim se, konačno su stisli muda malo da odigraju pas u prazno. Sad mi već nije žao što sam pustio da gledam, biće ovo dobra utakmica.

12. tipicno srpski, ne znaju da igraju dok ne upadnu u govna do grla i nemaju vise sta da izgube, tek onda dobiju muda da igraju. ps: jebem ja majku nikolicu i njegovoj odbrambenoj taktici

13. ААААААААААА

14. JEBI BUGAROAAAAAAAAAAAAAAA

15. Hahahah škuletić, alal mu kurac al' ga hoće večeras :D

16. JEDEM I JA GOVNA OPAAAAAAAAAAAAA 2:2 SILUJ BUGARE ZA SVE RATOVE OPAAAAAAAA

17. АААААААААААА БУ ГА РИ НЕ