kako je glupava ova teleca glava trajkovic...pogle kako se postavlja, pobegne 40 metara od drugog stopera, moze kroz sredinu slon da prodje
a skuletic je ona najodvratnija fudbalska lobanja, koja veze sa fudbalom nema i onda mu se desi da ubode slucajno jednom, i onda u sledecem napadu opet, jes da je bio auto gol al ajde, i onda se tolko uspali i umisli da moze odma u juventus da ide
Ma videlo se da je za crveni, ne sme i gotovo, odmah sam znao da ide van. Usra kreten utakmicu, a već su pričali da je problematičan, samo nisam verovao da je glup ovoliko.
Crveni je trebao i volkovu da da. I dao bi mu da već strvina trajković nije dobio. Kakvo govedo jebote, nedisciplinovano govedo.
Povlačim ono što sam rekao da mi nije žao što sam pustio da gledam, sve je to ista stoka, i treba da pušimo kurac svima u evropi.
Hahaha jebeni Škuletić
Kakva tekma lololo
Napokon shvatili da treba i napadati.
Kolika je rupa Volkov, oba gola i 90% prodora preko njega.
ХИЉАДУ ПЕТСТО МЕТАРА!
https://www.facebook.com/Grobarskitrashromantizam/photos/a.320634094701322.69174.320617751369623/649437718487623/?type=1&theater
I pazi ovo opet se povukla govna. PA UDARAJ TUCI NAPRED JEBOTE
kako je glupava ova teleca glava trajkovic...pogle kako se postavlja, pobegne 40 metara od drugog stopera, moze kroz sredinu slon da prodje
a skuletic je ona najodvratnija fudbalska lobanja, koja veze sa fudbalom nema i onda mu se desi da ubode slucajno jednom, i onda u sledecem napadu opet, jes da je bio auto gol al ajde, i onda se tolko uspali i umisli da moze odma u juventus da ide
Kakav degenerik, ako. Bolesnik mutavi
PA NE STVARNO DA TUCES JEBO MAMU GLUPU AYUUUU
Mater mu ja jebem bolesnu bre govnarčina
Kakav mongoloid hahahahahahha
Aaaaa, kako me je iznervirao, prosto se vidi da je govedo neotesano čim ga pogledaš.
a i ona pizdurina bugarska kako pade ko da ga maljem udario
Ma videlo se da je za crveni, ne sme i gotovo, odmah sam znao da ide van. Usra kreten utakmicu, a već su pričali da je problematičan, samo nisam verovao da je glup ovoliko.
Sta splav uradi od coveka, sve goveda jebena
ceisp adne neka tuca
Crveni je trebao i volkovu da da. I dao bi mu da već strvina trajković nije dobio. Kakvo govedo jebote, nedisciplinovano govedo.
Povlačim ono što sam rekao da mi nije žao što sam pustio da gledam, sve je to ista stoka, i treba da pušimo kurac svima u evropi.
Trajković ahahhah
Trajković autogol i čukno bugarina uglavu #rispekt
Трајко је само хтео да убије комарца на бугарчетовој бради немогавши да гледа више крвопију како се гозби татарском крвљу, и судац му овако врати, цц.
Hoće li neki majstor da turi u defku ovaj boks meč Trajkovića da se smejemo?
A taman sam se ponadao da možemo da preokrenemo. :(