FK Partizan

1. kakva prevara od ekipe...strasno...

2. mamu vam jebem ne zasluzuju ni da dodje 200 navijaca

3. http://mondo.rs/a716512/Sport/Fudbal/Zabranjeni-probali-da-otmu-zastave-Bugarima.html
    LOL

ali su zastave bile čvrsto vezane tako da je pokušaj "otimanja" propao.

zastave bile čvrsto vezane

čvrsto vezane

A utakmica, malo je reći kriminalna.

4. Најгори је био вечерас

5. Испао Партизан, испао Динамо, тежак дан за хрватски спорт.

6. A Šomi, mojne ih zajebavaš, vidiš koliko im je krivo za bratski klub.

7. Šomi kako je zvezda igrala gledo sam partizan ne znam hehe

8. Ми смо стуб српства, окренути ка Русији, не учествујемо на овим секташким такмичењима.

9. sijalica

A Šomi, mojne ih zajebavaš, vidiš koliko im je krivo za bratski klub.

xDDD ocekivao sam vise sijalice ipak si ti kvizoman

ovo moze da smisli prosechan gledalac kursadzija poz

10. Sad čekamo Djonija sa komentarom.

KRAĐA, IGRALI SMO EXTRA, SUDIJE KAO I UVEK PROTIV PARTIZANA, JA ZADOVOLJAN, ŠTO SE MENE TIČE MI SMO MORALNI POBEDNICI, JA ZADOVOLJAN, DA SU SUDIJE NEŠTO MI BI OSVOJILI NEŠTO. ja zadovoljan.

11. racionalno razmišljanje i humor mi padnu na nulu kad se nerviram zbog budala... mislim ja još cigan i nerviram se poz

12. vidim bas si se uzrujao

13. PA NIJE NI BILO TOLIKO LOSE S OBZIROM DA SMO IMALI IGRACA MANJE. E JEDINO ONAJ SKULETICEV PROMASAJ SA PET METARA I ONAJ OFSAJD STO JE SVIRAN LAZOVICU A NIJE GA BILO, TO JE STETA. AL OPET MOZDA JE BOLJE OVAKO NISMO MI JOS ZA LIGU SAMPIONA, TREBA SE POTRUDITI DA SU UGURAMO U LIGU EVROPE. SVE U SVEMU ZANIMLJIVA UTAKMICA. BUGARI PICKE, TRAJKOVIC GOVEDO, NINKOVIC GOVEDO, DJURO LOPOV, UPRAVA NAPOLJE.

14. Bugari su ispali velika gospoda, mogli su da nas nakantaju ko jeftinu kurvu, oni su se poigravali celo drugo poluvreme, znajuci da smo bezopasni.
    Nisam se puno nervirao, jer sam ovo predvideo - http://vukajlija.com/forum/teme/31199-fk-partizan?strana=568#post_2895476
    Nista se ne bi promenilo ni da je tromo drvo od 100 kila ostalo u igri...dobro, mozda bi dalo jos neki autogol da se Bugari ne muce.
    Trajkovica i Stankovica treba javno spaliti ispred stadiona, zajedno sa Djurom, za nauk pokolenjima!!!
    Stankovic invalid ne moze da doda pas duzi od 2 metra, ja ovo u zivotu nisam video.

15. preslabi smo, tesko da cemo osvojiti titulu ove godine

16. Jedne zime ja se vraćao kući iz Beograda u rodni grad - Čanj. Hladno vreme, noć, dok čekam voz vidim pored mene devojku kako plače. Taman krenuo da priđem da je utešim kad neki dečko trči ka njoj i zove je: ,,JELENA, MOJA JELENA''. Ona počinje da jeca i da ga grli. Iz priče sam načuo da se radi o zabranjenoj ljubavi i da je on navijač. Voz stiže, ona se otima i ulazi u voz, a on mi daje crno-beli šal i veli da joj dam, i da joj kažem da on neće odustati. Ja mu dajem moju kartu i guram ga u voz, dečko bez razmišljanja ulazi i odoše i voz i oni. Iako navijam za drugi klub šal čuvam kao nadu da ću i ja jednom osetiti tu ludu ljubav. Pozdrav od jednog zvezdaša.

17. Lusi je 17-godisnja devojka, koja zeli da bude priznati Carobnjak. Jednog dana dok posecuje grad Harujion, susrece Natsua, mladog decka kome vrlo brzo bude muka od bilo kakve vrste transporta. Ali Natsu nije samo obican decko, on je clan jednog od najpopularnijih klanova na svetu: Fairy Tail

18. Koja glava ovaj Trajkovic! Opasno hendikepiran u glavu, ne znam otkud mu ideja da se bavi fudbalom.

19. Ne stvarno, Trajkovic i Vojislav.... Kao da se Slavoljub Đorđević klonirao, a da je pritom utrostručena njegova sakatost. Pored ove dvojice mi izgleda ove sezone nećemo morati da iskoristimo opciju "Pomoć Pičkoustog", već je kulturiška ostavljamo za narednu. Ko zna, ako ostanu , možda ceo Vučelin mandat prođe a da ni ne moramo da ga cimamo da nam završi titulu

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.