i njemu i skuleticu kao u space jamu. ovaj spalevic kida, ume lepo da odigra ovo ostalo tuga. donji srem imao 3 kontre, 2 skinuo lukac jedna precka mada to je vise jer smo igrali za gol vise. kad sasa markovic da gol zna se kakva je utakmica bila. u glavnom 3 0 lagano
pa fora kao sasa ilic. donji srem je tuga, po meni glavni kandidat za ispadanje zato se on i istice toliko u toj ekipi. imali su 2 sanse i to je sve spalevic sam uradio. jednu mu je lukac odbranio a drugi put je puko precku.
A naslovi u novinama : Partizan teže nego što to rezultat pokazuje prošao Donji Srem. Partizanu sudio njegov navijač.
A ovamo : Rakić bombom srušio Vojvodinu. Zvezda i dalje gazi- tri od tri.
Medijski linč se nastavlja. Zna li neko jel palo ful ujedinjenje il delimično? Nešto po forumima citam da i dalje ima neka frakcija koja nije za ujedinjenje. Inače i juče posle svakog gola odjekivako UPRAVA NAPOLJE!
Večeras u 18 časova po našem vremenu u Bakuu gubimo od amatera na sljedeći način:
1) Borimo se lavovski, sudija nas pokrade, svira 3 penala za Azerbejdžanćane, Lukač brani dva al onaj u 94. minuti ulazi u gol i ispadamo
2) Igramo ko pičke (a kako inače drugo), bunker 5/5 na našoj polovini, u 87. minuti na centaršut domaćina naš neki random mentol igra rukom u 16 i penal koji nas izbacuje
3) Nonšalantan pristup igri, iz keca u kec i 4+ za domaćina, kvota 9, Đura se smješka zagonetno, ćelavi skot na klupi kasnije izjavljuje A DOBRO NIJE NAM BILO NI VEČE A I SPARNO JE I TOPLO I VISOKA TRAVA I LOPTE NAPUMPANE I LINIJE ISCRTANE I LOŠ TEREN I MISLIM DA ETO DEŠAVA SE DA SE IZGUBI UTAKMICA AL MORA DA SE IGRA DALJE KONCENTRIŠEMO SE NA STEVOJNU JEBAĆEMO STEVOJNO SILOVANJE STEVOJNE
Ispascemo od nefcije, nisu nasi navikli da igraju fudbal.
Odbrana nam je suplja ko sir, trener nam je mazga koja ce opet da postavi igru da izvucemo nulu, a igraci su nam takvi da nam je jedan brasanac neki plejmejker a decko ne ume prostoprosiren pas da doda
i njemu i skuleticu kao u space jamu. ovaj spalevic kida, ume lepo da odigra ovo ostalo tuga. donji srem imao 3 kontre, 2 skinuo lukac jedna precka mada to je vise jer smo igrali za gol vise. kad sasa markovic da gol zna se kakva je utakmica bila. u glavnom 3 0 lagano
darko spalevic igrao u prvoj ligi jugoslavije.nisam gledao tekmu,al ako on sa 37 kida,onda oni ostali verovatno noge nemaju.
pa fora kao sasa ilic. donji srem je tuga, po meni glavni kandidat za ispadanje zato se on i istice toliko u toj ekipi. imali su 2 sanse i to je sve spalevic sam uradio. jednu mu je lukac odbranio a drugi put je puko precku.
nemoj kojekakve levate da nam poredis sa saletom
Djura radi sve sto moze da ne prodjemo Nefci lol
A naslovi u novinama : Partizan teže nego što to rezultat pokazuje prošao Donji Srem. Partizanu sudio njegov navijač.
A ovamo : Rakić bombom srušio Vojvodinu. Zvezda i dalje gazi- tri od tri.
Medijski linč se nastavlja. Zna li neko jel palo ful ujedinjenje il delimično? Nešto po forumima citam da i dalje ima neka frakcija koja nije za ujedinjenje. Inače i juče posle svakog gola odjekivako UPRAVA NAPOLJE!
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/lalatovic-suzio-izbor-dva-kandidata-za-mikijevu-traku-192066.html
e ali mikijevu traku. dole drugi naslov deki debitovao. eej deki i miki mislim...
Сад су и медији криви што сте лоши, лол
ja videh tabelu mi prvi, i jos uvek u evropi....
Smorilo ovo sa Drinčićem, el ide ili jok?
Ne ide Drinčić ... Bar ne pre Nefčija. :-)
http://www.vesti-online.com/Sport/Fudbal/428493/Partizan-bolji-u-omladinskom-derbiju-Saponjic-srusio-Zvezdu
Od malena treba navikavati decu ! :-)
Da, ide Milijaš u neku Manisu....koji transfer blama po medijima oko toga.
Ćute ovi naši ko kurve o odlascima.
koji milijas? mislis miki?
http://www.mozzartsport.com/vesti/velika-cast-navijaci-izabrali-petra-borotu-u-kultnih-11-igraca-celsija-foto/83495
malo je sranje sto idu jednu po jednu poziciju i sto mora mail da se salje inace bi i jokan i kezman bili u prvih 11 vrlo verovatno
Ae, anketa
Večeras u 18 časova po našem vremenu u Bakuu gubimo od amatera na sljedeći način:
пролазимо јер су већи љаљани од нас. ние партизан добар већ је нефчи лош
interesantan podatak je da je celavi izgubio samo jednu utakmicu otkad je dosao u parizan i to onu u krusevcu.
sto se prognoze tice bice neka tuca na terenu, neke povrede verovatno.
Ispascemo od nefcije, nisu nasi navikli da igraju fudbal.
Odbrana nam je suplja ko sir, trener nam je mazga koja ce opet da postavi igru da izvucemo nulu, a igraci su nam takvi da nam je jedan brasanac neki plejmejker a decko ne ume prostoprosiren pas da doda
http://juznifront.com/index.php?strana=vesti&id=628