FK Partizan

1. kako je meni bilo muka da gledam ovaj klip što je pakao okačio. ovaj lik "voditelj" je takva šminkerčina i feget da se čoveku povrati. plus ništa nije uvatio sa tribina kako valja

2. JEBI TOTENHEMOA! REKO ŽIVA! 2-0!

3. Džoni i ja sam se igrao u dvorištu kad je izašao moj ćale i rekao mi da je poginuo Mance...

4. Au...koliko me je rastužio ovaj film.

Mada jednu stvar sam primetio, koliko je Partizan bio kao porodica tada i koliko smo bili glupi kada smo se odvojili i terali Bjekovića.

5. Brate ja sam kraj morao da gledam iz više puta. Jbt kad vidiš tugu u očima tih ljudi, kad vidiš Bjekovića koji samo što ne zaplače... Ono što je sigurno on makar voli Partizan dok se mutavom jebe za sve.
    Nije bio cvećka ali ni lopina ko Đura i makar je bio grobar ako ništa drugo.

6. Da bre. Isto to sam pomislio. Sve Grobari ljudi. Vezani za klub. Ovo sada. Ko su one pošalice od ljudi? Sneža, Đura i ostala bagra. Šta je ono?

Dok ne budemo opet porodica kakva smo bili, ovako će nam i biti.
    On kaže da odlazi u decembru. Treba bojkotovati utakmice i sve ostalo dok ne ode. Treba da se traži odmah da ode. Svaki dan koji je Đurić u Partizanu klub sve više umire.

7. Ma samo da ode više pa makar i u tom decembru, samo on već 5-6 puta napuštao Partizan u decembru pa ostao na kraju. Jebe mutavi ne vadi.

8. I ja mislim da kenja. Bez bojkota, protesta i pritiska on neće otići.

9. Па како је кренуло његов наследник ће да буде гори и од њега и онда ћемо да причамо после како Ђура и није био толико лош ЛОЛОЛОЛО

10. Ne mora da znači, posle Zeke i Bjeke su došli pravi ljudi, ali smo dozvolili da ih oteraju.

11. Đurić je bukvalno oterao svaku legendu, svakog bivšeg igrača, svakog ko voli Partizan. Ostao je sam sa Rašom, Burekom i ostalom kompanijom, doveo kurvetinu u marketing. Lik je uništio sve što je Partizan u stvari.

12. Da, totalno je seljanizovao klub i doveo ga do ivice propasti.

13. Pratim ga k'o senka, gde god igra tu sam ja...

14. POVREDIO SE BRASANAC OPALAAA

15. ma nije ovo nista ozbiljno. inace meni se svidja kako igra decko sta ti ja znam

16. dobar vam je taj brašanac, ima potencijala za repku.
    albanije.

17. mancetu svaka čast. legenda humske ulice.

18. Što sam iskopao neku old skul sprdnju. Matoro, al' dobro sastavljeno.

http://i58.tinypic.com/14jb4w1.jpg

19. http://hotsport.rs/2014/09/06/privatizacija-kuca-na-vrata-partizan-se-prodaje-za-100-miliona/

opet neke fejk price mamu im raspalu jebem novinarsku. anonimni izvor anonimna korporacija za sumu koja se krece od dinar do 100 000 000 000 evra prave i partizanu i zvezdi a pored toga i jedan zajednicki.

zasto bi iole pametan covek pravio stadion i svom vecitom rivalu ko koga jebe ovde...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.