FK Partizan

1. Odlično.
    Mažić zvezdin sudija, nosi grb zvezde na gaćama, a jednom je dao crveni nekom igraču na evropskoj utakmici samo zato što ovaj nije polomio noge bivšem partizanovom igraču na toj utakmici, gadan je mažić, trebalo je da sudi neki drugi, realno.

2. mazic nije los sudija, samo prati direktive kao i svi drugi

3. Kao vaši igrači? :)
    Samo što oni posle odjebu direktivu, a mažić pička pa ne odjebe.

4. Mazic makar zna neki kurac, ovi ostali ili slepci ili se pravi slepci

5. Koji će ovo da bude remi od meča, nikad izgledniji remi, singliraću.

6. Vidim silne najave da će sutra s musavcima da navijamo za Srbiju. Ja bih više voleo da van stadiona budemo za Srbiju i da se ne koljemo zbog šala i dresa. A derbi svako za sebe. Al ajd i to čudo da vidimo.

7. Ja sam hteo da idem na Derbi, ali kada sam čuo te najave da će se zajedno navijati....smešno. Derbi brate. Kakvo bre zajedničko navijanje. Nevera.

Iskreno, najgluplja stvar koju sam ikada čuo.

8. Nema od toga ništa, nemojte se zanositi. Prevelika je mržnja izmedju Severa i Juga da bi se zajedno navijalo.

9. gledam navodnu startnu postavu. ocekivano, tim koji imamo, nema nekog komplikovanja ili prilagodjavanja zvezdinoj igri. brine samo kratka klupa i roviti drincic

http://www.mozzartsport.com/vesti/partizanovih-startnih-11-za-derbi-nikolicev-trik-protiv-totenhema-i-za-zvezdu-cirkovic-stoper-branko-ilic-u-vezi/87097

10. kako može zajedno da se navija na derbiju
    jedno je reprezentacija, a ovo je nešto POTPUNO drugačije
    dakle

ŽIVELA SRBIJA - JEBI GROBARE

11. Nema od toga ništa, nemojte se zanositi. Prevelika je mržnja izmedju Severa i Juga da bi se zajedno navijalo.

Ma nije ni zbog mržnje, nego brate Derbi. Aj bre ta jedna utakmica koja je zbog te tenzije, navijanja pravog isvega jedina u sezoni bude prava. Šta ima koji kurac zajedno da navijaju. nek navijaju za reprezentaciju, a Derbi neka se ostavi da bude ono što jeste. Jedan od najluđih usvetu, baš zbog svega.

12. Niko ne govori o 90 minuta neprestanog navijanja za Srbiju. Ali dva tri puta da sa Severa i Juga zajedno odzvanja "Živela Srbija" ili "Kosovo je srce Srbije", i uz par adekvatnih transparenata mislim da je dovoljno. O tome se priča, a ne da se svi zagrlimo i pospemo cvećem.

13. vi raspravljate o necemu sto je pisao pakao juga i 2,3 administatora grupa na fejsu od po 13.14 godina?

14. Ne treba ni minut.

KURVA JE CIGANSKA NA NA NA NA NA NA!

15. Džoni, otključaj onu temu da se tovarimo malo, nisam sutra ceo dan tu, neću moći, a verovatno ni prekosutra.

I samo da naglasim, nije ovo direktiva za otvaranje, da je ne odjebeš slučajno kao igrači partizana i kao što je mažić trebao da uradi opaaaa

16. Je l' možeš da je nađeš?

17. Bitno da je janpi punoletan.

18. па јесте пунолетан, не би смео да скида дрес петацима да нема бар 25+ година

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.