FK Partizan

1. Džoni dal misliš da mi smeta. Zapažanje obično, govori o onome ko piše.
    Janpi, Ja na avatar mogu da stavim sovu npr, da promenim, a ti, možeš li da promeniš što si maloletnike razgolićivao?

2. ti to mozes da ponovis 13042042 puta i opet nece biti istina. a da si glupi cigan to je brale cinjenica

3. AŠKALIJE !!

AAAHAHAHAHAHAAH

4. U napisao si brale, prekul lolo
    Ajde beži bre nubaro ograničena

5. bohor askalija se malo iznervirao lol

6. A brate...
    Nije ni bitno, šta sad treba da ti pišem, Franjevac, Ustašo šta?
    Čoveče, ponašaš se kao da si imao taman godina da izigravaš huligana nad trinestogodišnjacima.

7. ako priznas da si mala ciganska pickica mozda prestanemo

8. Čoveče svaki tvoj post sadrži vredjanje. U kakvoj si zabi ti odrastao i vaspitavan.
    Bogu fala što imam više od 13.

9. dok su tvoji postovi duhoviti i stvarno je uzivanje citati ih. ae bre dolazis na vukajliju samo da bi se napusavao sa nekim, ono, teretana kompleksi pa onda dodjes ovde da se ispraznis malo. da si nesto studirao umesto sto si davao minuse na definicije o studentima mozda bi bio malo pametniji. daj boze da imas iq vise od 13.

10. A baš si indijanac. Realno, nema da se ljutiš. Taj tvoj post me mrzi i da objašnjavam, nije realno. Nije moguća komunikacija sa tobom.

11. ma ne ljutim se ja, boli me kurac za tebe.

12. Pa dobro, šta boli to i prodje :-)

13. Deste Aškalije.

haha

14. kako se paklica napalijo na aškalije
    ko neki dan na šiptarsku slogu lololololololo

15. jel on išo do grobara da slavi?

16. Išao, i komentator se čak začudio.

Škuletić omašio sredinom poluvremena 1 na 1 šansu, i ništa, vezni red tanak.

17. lep gol. primismo lololo. posle toga je bilo neko lezanje i igranje rukom al necu o tome dok ne vidim bolji snimak

http://www.livestream365.com/sr/partizan-belgrade-ofk-beograd/2

drugi kanal, za sve one kojima su preko kurca srpski komentatori, gledas fudbal i slusas kako zvizde ninkovicu

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.