Što volim što Voša ne jebe blizance ni pišljiva boba, igra uvek na pobjedu. Da je više takvih ekipa bilo bi do jaja.
Pored Milinković Savića i Rajkovića možemo prst u uvo i da pevamo za narednih 15 godina, što se tiče golmana reprezentacije. Škuletić od drveta postao pelcer ako mogu tako reći, dibeste špic u našoj ligi. Voša ima fantastične "klince".
Lazovića govnjivom motkom oterati.
Koji li sam ja Zvezdaš, na TV-u Partizan u košarci, na laptopu u fudbalu s Vošom...
Koji li sam ja Zvezdaš, na TV-u Partizan u košarci, na laptopu u fudbalu s Vošom...
ne znam sta je tu lose ili neprirodno. ko kad bi sad navijacu mancestera reko zasto gledas celsi arsenal.
inace vosa je pregazena prvo, loptu nisu videli zadnjih 25 min. ne mogu da se povezu. vidim da je komentator vec proglasio gol ofsajdom meni ne deluje mada je veoma blizu. ruzno je sto se grubi startovi tolerisu a prigovori sankcionisu, slomi mu ti nogu samo nemoj sudiji da prigovaras.
pomoc sudija? pa 3 gola nam ponistili a nije bio ofsajd u 10 utakmica. ovo je na granici, i iz ovog ugla deluje kao da je plavi igrac iza. inace ovo je najgora moguca kamera za skuleticevu poziciju iz svih drugih ne bi ni delovalo kao ofsajd
pomoc sudija? pa 3 gola nam ponistili a nije bio ofsajd u 10 utakmica. ovo je na granici, i iz ovog ugla deluje kao da je plavi igrac iza. inace ovo je najgora moguca kamera za skuleticevu poziciju iz svih drugih ne bi ni delovalo kao ofsajd
koliko mora narikačkog slepila da imaš
da ovo napišeš
definitivno nije lako odluciti da li jeste ili nije. za razliku od onog iz zvezda donji srem.
cujem sad da je radu danas ponisten regularan gol. da li vi na vasoj temi uopste diskutujete o tome ili ste navijacke naocare zamenili navijackim kacigama, posto to vise nije stvar vida nego uma
u glavnom zasluzena pobeda. sa pola snage protiv druge najbolje ekipe u srbiji. mada to zvanje nisu opravdali osim u prvih 15 minuta oba poluvremena. najava da su im 2 glavna igraca povredjena i nece igrati (igrali svih 90) je toliko glupa fora da nemam reci, mada bolje od njih nisam ocekivao.
lazovic ocajan, cirkovic, branko ilic standardno dobri, ovi ostali prosek
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Džoni, de je onaj tvoj što ga voliš...Grbić, kako se zvaše?
http://images.kurir-info.rs/slika-620x419/petar-grbic-1384040753-394953.jpg
http://www.livestream365.com/sr/partizan-belgrade-vojvodina
Što volim što Voša ne jebe blizance ni pišljiva boba, igra uvek na pobjedu. Da je više takvih ekipa bilo bi do jaja.
Pored Milinković Savića i Rajkovića možemo prst u uvo i da pevamo za narednih 15 godina, što se tiče golmana reprezentacije. Škuletić od drveta postao pelcer ako mogu tako reći, dibeste špic u našoj ligi. Voša ima fantastične "klince".
Lazovića govnjivom motkom oterati.
odlicnu generaciju ima vosa.nemaju oni para tako da moraju da se oslanjaju na svoju skolu.
ne znam sta je tu lose ili neprirodno. ko kad bi sad navijacu mancestera reko zasto gledas celsi arsenal.
inace vosa je pregazena prvo, loptu nisu videli zadnjih 25 min. ne mogu da se povezu. vidim da je komentator vec proglasio gol ofsajdom meni ne deluje mada je veoma blizu. ruzno je sto se grubi startovi tolerisu a prigovori sankcionisu, slomi mu ti nogu samo nemoj sudiji da prigovaras.
https://pbs.twimg.com/media/B1dPkFNCAAAbB8o.jpg
ofsajd je bio
Škuletić za Lazovića izmislio fudbal i po meni zaslužuje mjesto u reprezentaciji
bolji Partizan za klasu al to ne opravdava činjenicu da opet ima pomoć sudija
Bio sam ironičan.
Ofsajd je bio, nisam hteo da komentarišem da ne bude opet "evo ga ovaj Zvezdaš prosipa pamet po temi", al kad ste se već uhvatili.
koliko mora narikačkog slepila da imaš
da ovo napišeš
Pitanje da li je ofsajdi.Pogledaj travu.
ne vredi
izgleda da imamo navijačke naočare
potpuno različitih dioptrija
definitivno nije lako odluciti da li jeste ili nije. za razliku od onog iz zvezda donji srem.
cujem sad da je radu danas ponisten regularan gol. da li vi na vasoj temi uopste diskutujete o tome ili ste navijacke naocare zamenili navijackim kacigama, posto to vise nije stvar vida nego uma
Lol pogledajte travu, polozaj tela sine naučite jebena pravila. Glava da mu je promilela u ofsajd a noge 30 cm iza da su mu ofsajd je.
Janpi nek si rekao za razliku od Zvezde lolo
koji tačno gol je radu poništen?
jel ima snimak pošto se ne sećam
u glavnom zasluzena pobeda. sa pola snage protiv druge najbolje ekipe u srbiji. mada to zvanje nisu opravdali osim u prvih 15 minuta oba poluvremena. najava da su im 2 glavna igraca povredjena i nece igrati (igrali svih 90) je toliko glupa fora da nemam reci, mada bolje od njih nisam ocekivao.
lazovic ocajan, cirkovic, branko ilic standardno dobri, ovi ostali prosek
jebo te taj što ti to reko
lik bio u ofsajdu 2 metra
Komplexi lolo
Napiši neki post na sajtu da ne pomeneš nas musavce
BRUKA CRNO NA BELO
CRNO BELA BRUKA