FK Partizan

1. Али ти си глодар а ја сам ФМП-овац бивши :(

2. Ja sam neke Engleze u Grčkoj učio "Ajde indijance ove zajedno da jebemo" pesmu i mnogo im se svidela. Pevali su je non-stop posle.

3. Ahahahahahahha pa ko je izbrisao postove?

Ја свој, Цоа свој.

Meni ne smetaju...Polako, polako, osetićete i vi .... ŽAL ZA MLADOST!

Нешто сам се утриповао, добро је знати да ти не смета. Него, жал за младос' је нормална ствар, разумем ја евоцирање успомена, него сам умро од смеха како је ту доспео Ћирић који пали цигару.

4. Sprdao vas je stevan celu noć i na kraju rekao "e glupo je, obrisaću", kajtez i ja jedva ova dva sačuvali.

Inače, čuo sam da je Tole umešao prste u izbor vašeg predsednika opaaaaa.

5. него сам умро од смеха како је ту доспео Ћирић који пали цигару.

Verovatno je ostavilo utisak, kao sportista čovek, a video ga sa cigarom, mada na mene je jači utisak ostavilo kada sam bio klinac, idem rano ujutru u Jakovo nešto, dan utakmice, ne sećam se protiv koga, a Ćirić i Đorđe Tomić mrtvi pijani sede na ivičnjaku, ne mogu da gledaju na oči. Znam da smo pobedili taj dan i da su obojica igrali.

6. Al da me ubiješ ne sećam se protiv koga. Čak se sećam i da sam završio to što treba sve i otišao na utakmicu, a igrala se tekma nešto popodne, 3, 4.

7. Koja je godina to uopšte bila?

Jebote koliko sam mator :=)

8. Nekad sam jedva čekao da završim vojnu gimnaziju i akademiju... Tek sad vidim kolko je bilo lepo tih 8 godina. I musavci su tih 8 godina bili ravnopravan rival u svim spirtovima. Čak je i na rukometu bilo super navijanje. Tu se sećam one jake ciganske ekipe predvođene Nenadom Peruničićem. I taman kad su već počeli da slave titulu ono Neđa Jovanović Opaaaaaaa... U Kecman stilu. I titula-crno bela...
    Mada ne mogu ni da se žalim na ovih 9 godina PENZIJE . Mada su monotone jer DOMINIRAMOu svim sportovima a i mnogi od onih klubova musavaca koji su bili dostojni rivali više ne postoje...

9. Basket pola hale mi, pola oni. 800 stepeni celzijusa. Haos. Basket ludilo, na tribinama ludilo. Jebote, na odbojci je prštalo.

10. Pa niste valjda mislili da ce ovo proci tek tako?

Brigate su fazon totalna mobilizacija lol a jebes mi mater ako bi bilo cudno da se desi neki hooligan united kod nas dok se ne rokne neki turcin pa posle opet da se koljemo medjusobno :)

Jedini problem je sto ove sline slabo idu na gostovanja...

11. Jedan samo?

Pa nismo mi Englezi. Makar tr turčina, onako po srpski. Izaći će oni već negde.

12. "neki" ne znatxi nuzno jedan...

13. Jesi neki mož biti i mnogo više :)

14. to je vise onako neodredjeno, koliko zavatis :)

15. "Ubiti Turčina beše kao popiti čašu rakije" - Hajduk Stanko

16. i on je pio po "neku" rakiju

17. Samo po "neku". Da ne pretera :)

18. OPA
    tema vam došla do 666
    slučajno kurac

zaključavaj đavolju rabotu

19. direktore pisao si na patjinoj temi na 666oj strani otpastje ti kuratz i zamagliti objektiv
    sad tje i meni mozda al ja nemam objektiv prtz

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.