FK Partizan

1. 10. decembar je rođendan mog ortaka i komšije Lisice, moj vukajlijaški rođendan, ali i datum smrti dragog vam predsednika. Nek mu je večna slava.
    https://www.youtube.com/watch?v=gObYoti5wwQ

2. Мрш у пичку материну.

3. Умро Благоје Пауновић. Нека му је вечна слава.
    http://www.sportal.rs/news.php?news=137951
    Док се замајавате Вујошевићевим глупостима, мора Делија да вас подсећа ко су вам биле легенде.

Ne, mi ne znamo ko su nam legende, objasni nam. Ovi tvoji pacenici nisu zvali Sekularca na proslavu jubileja - okruglo 23 godine od osvajanja Interkontinentalnog kupa - ili, kako to u CZ od miloste zovete "ono kad smo postali prvaci sveta".
    Sekularca jebenog niste zvali! Sad su vam legende Covic i Terzic, Seki vise nije bitan.

4. Ne, mi ne znamo ko su nam legende, objasni nam.

Pa ne znate. Vama je Vujošević postavo veća legenda nego nama Čović i Terzić.

5. Фендере, ниси нам рекао колико сте сад ближи титули након овог мртвог гробара.

6. Ако је за тебе Благоје Пауновић исто што и Миша Тумбас па мислиш да ти приличи да се зајебаваш на његов рачун, онда немам шта даље да причам са тобом.

7. Ко се, бре, зајебава? Гажење преко мртвих је озбиљна ствар. А ако је циљ гажења титула, онда је и озбиљно ретардирана. Од тебе као одговорног човека сам очекивао да се лепо искрено извиниш и кажеш да си погрешио.

Ако је за тебе Благоје Пауновић исто што и Миша Тумбас

Сад ми није јасна ова паралела. Ти би убио Мишу Тумбаса да дођеш до титуле, а не би Пауновића? Не капирам, појасни мало.

8. Pa ne znate. Vama je Vujošević postavo veća legenda nego nama Čović i Terzić.

Boze, koji si tupson, sam sebe prevazilazis svakim postom - A TO NIJE NIMALO LAKO, DRAGI GLEDAOCI!
    Naravno da je Dule veca legenda, covek RAZVALJUJE, jebeni je Arsen Venger kosarke, stvorio je vise vrhunskih igraca nego pola sadasnjih trenera u EL zajedno, jebe kojekakve skakavce kao sto su CZ i FMP godinama, i to uzastopno, ti ti tupsone nalazis umesnim poredjenje sa KRIMINALCIMA kakvi su Covic i Terzic?

NAPUSTI TEMU!!!

9. Jebote i ja sam se sada šokirao šta je napisao. Au. Ne znam zašto mu objašnjavaš Džeri. Ovo il troluje il' je lud.

10. Ako se nesto desi Misi, znacemo ko je odgovoran.

11. Наравно да има будала која величају Терзића и Човића, али их је много мање од вас који величате демагога, лажног стручњака, силеџију и КРИМИНАЛАЦА који вам води клуб. Показао је колики је стручњак у ЦСКА. Скор 1-7 са тимом који је био формиран за освајање Евролиге све говори. Не вадите се на непознавање језика, имао је преводиоца.

Naravno da je Dule veca legenda, covek RAZVALJUJE, jebeni je Arsen Venger kosarke, stvorio je vise vrhunskih igraca nego pola sadasnjih trenera u EL zajedno, jebe kojekakve skakavce kao sto su CZ i FMP godinama, i to uzastopno, ti ti tupsone nalazis umesnim poredjenje sa KRIMINALCIMA kakvi su Covic i Terzic?

Матор човек, а овакве глупости лупа као да има 15 година. Напуштам ја ову вашу секту.

12. Наравно да има будала која величају Терзића и Човића, али их је много мање од вас који величате демагога, лажног стручњака, силеџију и КРИМИНАЛАЦА који вам води клуб. Показао је колики је стручњак у ЦСКА. Скор 1-7 са тимом који је био формиран за освајање Евролиге све говори. Не вадите се на непознавање језика, имао је преводиоца.

Ti si bolestan.

Матор човек, а овакве глупости лупа као да има 15 година. Напуштам ја ову вашу секту.

Zna se ko je u ovoj državi sekta.

13. Ја сам као сваки нормалан и поштен човек згрожен овим што једна јединка као што је Фендер и даље стоји иза своје изјаве да пут до титуле води преко мртвих гробара. Не знам да ли уопште ублажава то тиме што неке гробаре цени више, па њих не би убијао, а неке друге би или то има сасвим супротан ефекат. Очекујем да овакво понашање сваког дана наилази на осуду од нормалног дела јавности и борићу се да то тако буде све док се искрено не извини и не покаје због тога. Ако то учини, борићу се за његово право да каже шта мисли!

14. A to što janpi tuče decu i otima im šalove...To ništa,a?

15. Није баш исто. Јанпи је скинуо неком клинцу из краја дрес, није никога тукао. Треба га зајебавати максимално због тога, а и он је укапирао колико се зајебао што је то писао. Али овде причамо о убиствима, помињу се и бејзболке, ножеви.

16. Troluje sto posto čovek. Mislim ako ne troluje onda jebiga. Šta ćeš.

17. Није баш исто. Јанпи је скинуо неком клинцу из краја дрес, није никога тукао

nisam skinuo niciji dres. rekao sam komsiji da necu da mi se njegova deca setaju u ciganskim dresovima po dvoristu kuci nek rade sta hoce. ne kapiram sta je tu toliko za wow i za dizanje frke no dobro.

18. nisam skinuo niciji dres. rekao sam komsiji da necu da mi se njegova deca setaju u ciganskim dresovima po dvoristu kuci nek rade sta hoce.

Тако је, јанпи. Али сигурно ниси претио комшији да ћеш да се опашеш ножевима, понесеш бејзболку, разбијаш главе и сл.

19. ma komsija je totalno nebitan lik. ja sam to skapirao kao provokaciju, znas kakvi su matori cigani, samo da te zajebu nesto.

to su ti one fore kad si klinac pa ti matori kaze "e kupim ti sladoled predji da navijas za zvezdu" sad kad se situacija okrenula video sam da klinci nisu avangarda nego sajkaca fazon pa reko bolje da ne navijaju za partizan lololo samo po kuci da ih ne gledam.

20. Hahaha daj janpi ne jebi smaras komsiju sto klincima kupio dres brate i kao nema nista wow. Pa i nije wow vise je hahahaaha al ok

Fender takodje ispao debilcina i sto posto kapira da nije normalno razmisljanje ali sada nece da prizna

I da, treba vas obojicu drkati za to jbg

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.