Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Jašta je.
I treba. Samo nije mi jasan
stav uprave da dovede Milinkovića koji je na dnu tabele.
ma bre strani faktori unose nemire. da necemo mozda vermezovica da vratimo?
Mada ćelavi nije kriv. Desetkovali su ga 2 dana pred početak drugog dela.
http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/bivsi-zvezdas-uzeo-zastavu-velike-albanije-navijacu-218313.html
NEŠTO IZ TABORA CRVENE ZVEZDE i njenog bivšeg člana što je vredno da stoji i na našoj temi. Da ne bude da je Penzos najgori prema večitom rivalu. SVAKA ČAST. SVAKI DALJI MOJ KOMENTAR JE SUVIŠAN.
http://sportal.rs/news.php?news=142311 a sta nam rade braco mila, pa murinjo licno ne bi mogao da vodi ove panjeve
Dovedeš trenera koji je na dnu JEBENE JELEN SUPER LIGE... Aman. Mada je i ćelavi došao umesto Rašovića na isti način.
Smenjen celavi............
zna li se novi?
Zar je bitno?
Milinkovic izgleda
Pogodismo Gazi. Di li će ćelavi sad? U neki Kazahstan?
ovaj naš fudbal je jedna velika prevara
VELIKA PREVARA
sad će ovaj vaš ako izgubi titulu dobiti opravdanje na foru kakav je tim ostavio nikolić, a verovatno će uskoro i reći da tim nije dovoljno fizički pripremljen.
Ne znam protiv koga igraju sledeće, ali Partizan će sad krenuti da dobija. Takva je praksa sa obe strane brda. Taman da Manča dolazi onaj tamo vikend.
Do derbija mora biti egal u bodovima ili cak 1-2 boda prednosti za CZ. Onda naravno u derbiju pobeda Zvezde da se dokaze da su "bolji" i da nema nista sumnjivo u prvenstvu.
CZ osvaja titulu, uefa ih banuje iz evropskih takmicenja, FKP uskace u kvalifikacijama , uprava naravno ne dovodi nikog, duva se za LS, mole boga za LE i to je to.
Al Milinkovića da dovedu... Pa Voždovac je na dnu tabele... A i ne sviđa mi se lik. Bio sam s njim letos u istom hotelu. Prepotenko...
Samo čekam opravdanja za izgubljenu titulu...
Milinković je ješić vol2
Bolje oriđiđi ješu da su doveli...
Zadovoljan sam vasim trenerom. Samo to da vam kazem
Kacam ja još reko da se ponavlja prošlogodišnji scenario posle prve utakmice prolećnog dela lolo
проблем је у фк што нема човека као што је шилобад у кк који ову ујдурму никада не би дозволио!