FK Partizan

1. Gazi ja ne znam jel realno da ti verujes u te stvari. Pricam sa kolegom/ortakom, znamo se 15 godina i on iz fazona ''jel vidis sta rade, oterase Nikolica''. Ja pitam ''ko'' on kaze ''pa vucic i ovi, poslali su sve ove u partizan da ga uniste i srozaju''.

E sad celavom prepotenku je realno stavljen kurac u usta sto su mu otisli glavni napadaci, ali sem onog gola protiv Radnickog, nigde Partizan nije ostecen. A Vozdovac je ostecen protiv vas. Daleko od toga da se zvezda ne gura, ali je isto tako Partizan guran poslednjih godina i igrao je prijateljske meceve, kao sto je i Zvezda, samo sto se sada broj tih prijateljskih meceva povecao u korist Zvezde. Ko je vama kriv sto niste dobili Vozdovac i Cuku? Pa i nas je Cuka guzila na Banovom brdu.

Gledam ove transparente fazon koliko kosta da simo igra za vas, pa jebote, jel realno da je neko toliko nerelan, i da je u jednoj sezoni imao Bsk, Suboticu,Javor i ostale klubove koji skinu cega cim se pojavi Partizan, a onda da kuka kad se to promeni. Pa ne moze doveka majku mu jebem.

Mnogo licite na nas sa tim kukanjem, Vucicem i ostalima, meni je iskreno smesno, ali se trudim da budem realan.

Mislim da ce Zvezda izboksovati kes, ne znam kako, za LS, i da ta teorija pada u vodu, ali cekaj prvo da Zvezda uzme titulu, ako je uzme.

Prvenstvo je sumnjivo od kada smo se raspali kao Jugosalvija, ne znam kako to da sada kukate. I mi smo gubili titule kada smo imali 6 bodova prednosti, ne znam jel i tad bilo namesteno?

Moje licno misljenje je da je Milinkovic bolji trener od Nikolica, ali videcemo. U svakom slucaju, tim vam realno nije duplo bolji ni od jednog tima iz lige, i ovo sto sada gledate je realno stanje, na koje niste navikli, jer kao sto rekoh, imali ste mnogo vise prijateljskih tekmi od nas proteklih godina(uz bolje igrace u pojedinim sezonama). Da ih nema, i mi i vi bismo bili po bod izmedju Cuke i Vose, jer nas samo te vec upisane tekme koje imamo, razlikuju od njih.

Uzdravlje, pa da vam sviraju penal u derbiju.

2. Ne seri, konju, veze nemaš. Gledaj to vaše "Zvezdino proleće", na svaku krađu, ko zna koju u nizu, okreći glavu, na svaki nedosuđen penal ili ofsajd Partizanu viči NI GOVORA, svršavaj na Parkera i pričaj kako je kalibar Mančestera, loži se na Čovića Legendu i Vučića Spasioca i Srbiji će biti bolje 2016. godine, kada Zvezda bude prvak u fudbalu i košarci.

3. covece objektivni zvezda je dala 2 gola iz penala i 2 iz ofsajda u prve koliko 3,4 utakmice ovog proleca i ti pricas o nekom golu partizana za 3 1 ? i to je kao to, podjednako.

4. ne, ko im je kriv sto prave penale. a za ofsajde jbg desi se pogresi sudija. bitno je da mi igramo prijateljske sa kime ono bese? sa vama posto vas deremo svake godine?

5. Zvezda je dala 1 gol iz penala. Odigrano je 5 kola do sada.
    Kako to lepo povećaš broj penala, a smanjiš broj kola ccc :)

6. u zadnjem kolu nije bilo penala zato sam rekao u prva cetri. a bilo ih je 2 nemoj da me teras da jurim sad

7. da bre nije parker iskoristio penal ali bio je penal

8. Ko će da smeni Milinkovića sledeće godine u ovo vreme? ;-) LICITACIJA!

9. Interesantno kako je samo kod nas, ako je penal odma je NAMEŠTENO!
    *ima toga na obe strane, da ne grešim dušu.

Luzerpulu prošle sezone 3 penala na tekmi sviraju protiv MANČE, pa nikom ništa.

10. da i kad das 2 gola iz ofsajda odmah namesteno. jebe mi se za englesku ligu, i jedva cekam da ode u kurac i da se raspadne cela. koliko sam upucen vidim da su sudije ove sezone 3x dale crveni pogresnom igracu, toliko o njima.

11. aj ne seri, partizanu je najmanje 4 titule tole dao direktno, nemoj da me teraš da tražim sad???

12. i jebete mater kukavnom Mažiću što je svirao dva penala u derbiju a ovaj skrljao mrđu oba puta za zatvor, kako vas nije sramota??

13. dobro sedamdeseti put pricamo o tome kako je bilo na toj utakmici i 2 penala za partizan samo ih nije sudio. ono nad ninkovicem ako nije penal samobanovacu se sa sajta.

i ne znam kako imas obraza da napises da je titula namestena ako igraci fk crvena zvezda ne predju jebeni centar 90 minuta derbija.

od tih 6 2 ste bili treci na tabeli, 2x bilo 20 bodova razlike.

i sateliti koje pominje buljaga, ko se to nama sklanjao? hajduk koji ste ugasili ili sartid? #ogromni dugovi

14. https://www.youtube.com/watch?v=RncKkQKK7fE

sve je dokumentovano... kao što rekoh najmanje 4 titule. i to je to od mene na ovu temu i ptice na grani znaju istinu.

15. ZATO IM JE SADA ISKLJUČIO DŽERARDA POSLE 38 SEKUNDI IGRE
    MOLIMLEPO SVE SE VRAĆA
    DOŠAO JE NOVI VEB IZGLEDA

16. "4 kolo, sudija ne svira faul za rad" lolcina. kad bi gledali faulove ne bi vas ni morava oprala.

17. partizanu se svira ubedljivo najviše auta
    dokle?

18. Al ste bre zapenili... Daj bre otvorite posebnu temu za prepucavanja. Mislim da čak postoji.

19. ma meni nije smor nikad da se prepucavam, sve dok ne pocnu psovke lololo. e kad se setim samo, jedini odgovor u to vreme su imali " grobari a sto gledate nase utakmice, gledajte u svoje dvoriste" sve ih sramota bila od namestanja. sad furaju price 4 namestene titule kao da smo sisali vesla

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.