Ako mu ucinu sve kako tebi nisu?
http://www.alo.rs/sport/fudbal/jojic-kacar-i-sulejmani-bi-nam-dobro-dosli/97206
Ahahahahahshaha pa ja kao okoreli Grobar moram da se smejem. Pa ovo je Kleo na kub! Pa dal ovaj misli da smo šišarke?!?
Zašto se zadržati na njima i ronaldo i mesi bi nam dobro došli isto su reprezentativci
Malo sam razocaran kolicinom odgovora na moje pitanje pa ipak janpiju necu odgovoriti jer nastavlja sa svojom praksom evo tebi cu:
Ja ne sporim da ste bolji i da ste zasluzeno osvojili titulu(iznedju nas i vas) i da ste manja kanta od tima nego mi. Sve skoro sto si rekao stoji. Mene samo zanima ono sto sam pitao vec: da li je ovo prvenstvo namesteno ili ne? Ili je polunamesteno sta, ne kapiram totalno kako je namesteno a vi osvojili? Da ne ponavljam ono da je onaj ko misli da je partizan zajebao sistem opasno ogranicen
Ubitju te pseto88 da li da li da li u galami ćuješ da mi suze sad dodiruju pod, odg mi pls
B U B A M A R A
U
B
A
M
A
R
A
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/partizan-vraca-stare-snage-moze-li-sa-njima-u-ligu-sampiona-224443.html
Ovo je već realnije pogotovo za šćepotelija
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Šćepović! Propalo drvo! Aaaaaaaa pa bre ako taj dođe opet, boli me tuki više za fk... Leptejebo taj u Olipijakosu ni stadion nije video, na pozajmici još manje, a kod nas će u LŠ?! Ma daj...
Koji će nam tuki LŠ? S obzirom na to da smo jedini domaći klub koji može da se plasira u Evropu (Liga Evrope 49%, Liga Šampiona 17 %) bolje nam je da odemo u Evropa Ligu i od 6 utakmica remiziramo 2 osvojimo dva boda i imamo gol razliku 3-9 nego da odemo u LŠ izgubimo svih 6 mečeva i imamo gol razliku 1-12.
finansiski nije bolje a nije ni rezultatski al sobzirom da će pare ionako da završe na kipru nebitno je
И чија је титула, Николићева или Милинковићева?
TITULAAAAA
JEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Poserem se ja na ovu SNS titulu. Eto.
+1
Potpis. Najbeznacajnija titula svih vremena, bez konkurencije. Govno titula. Jedino dobro u svemu jeste da je ciganski otpad nije oteo.
Čestitam na tituli, pošteno.
lik igra fino, svaku utakmicu protiv partizana je najbolji na terenu.
Zvezda može da osvoji samo kurac u bulji, i to u bilo kom sportu. Njima hendikepiranima svugde treba DEBELA pomoć da bi krenuli da postižu rezultate (vaterpolo,košarka). A potom se njihovi "navijači", još veći hendikepi nalože i krenu da sole pamet svima redom.
Evo primera
1. KOŠARKA- Ovo što serete što se Dule žali na državu, sudije itd. itd. e na to se vaša "legenda" Ćoravi vadio godinama u nazad... napokon mu je upalilo, zar ne?
2.Vaterpolo- VK Partizan vam je direktno pomogao, 99% vašeg tima koji je valjda osvojio Evropsku titulu sačinjavali su bivši PARTIZANOVI igrači.
A da, vi ne znate šta je to vaterpolo, osim kad Srbija igra u finalu protiv Mađarske, ili u polufinalu protiv Crne Gore ili Hrvatske.
3. Fudbal- Da TOLE LOPOVE nama toliko pomaže, vi ni prošle sezone ne biste videli titulu, nego se verovatno od ranije znalo da ste ga izduvali kod FIFE UEFA EVROPE i tih sranja i onda malo da vam se pomogne, da ne krenete da pravite sranje i porteste, svirali su vam penal do dva na svakoj utakmici, kako biste osvojili titulu. Znate ono kupi razmaženom derištu igračku, učinu mu sve, samo da se smiri.