FK Partizan

1. Zvezda može da osvoji samo kurac u bulji, i to u bilo kom sportu. Njima hendikepiranima svugde treba DEBELA pomoć da bi krenuli da postižu rezultate (vaterpolo,košarka). A potom se njihovi "navijači", još veći hendikepi nalože i krenu da sole pamet svima redom.

Evo primera

1. KOŠARKA- Ovo što serete što se Dule žali na državu, sudije itd. itd. e na to se vaša "legenda" Ćoravi vadio godinama u nazad... napokon mu je upalilo, zar ne?

2.Vaterpolo- VK Partizan vam je direktno pomogao, 99% vašeg tima koji je valjda osvojio Evropsku titulu sačinjavali su bivši PARTIZANOVI igrači.

A da, vi ne znate šta je to vaterpolo, osim kad Srbija igra u finalu protiv Mađarske, ili u polufinalu protiv Crne Gore ili Hrvatske.

3. Fudbal- Da TOLE LOPOVE nama toliko pomaže, vi ni prošle sezone ne biste videli titulu, nego se verovatno od ranije znalo da ste ga izduvali kod FIFE UEFA EVROPE i tih sranja i onda malo da vam se pomogne, da ne krenete da pravite sranje i porteste, svirali su vam penal do dva na svakoj utakmici, kako biste osvojili titulu. Znate ono kupi razmaženom derištu igračku, učinu mu sve, samo da se smiri.

2. Ako mu ucinu sve kako tebi nisu?

3. http://www.alo.rs/sport/fudbal/jojic-kacar-i-sulejmani-bi-nam-dobro-dosli/97206

Ahahahahahshaha pa ja kao okoreli Grobar moram da se smejem. Pa ovo je Kleo na kub! Pa dal ovaj misli da smo šišarke?!?

4. Zašto se zadržati na njima i ronaldo i mesi bi nam dobro došli isto su reprezentativci

5. Pseto prošle godine je bilo toliko očigledno nameštanje titule da se videlo iz aviona. Bilo mnogo smešno. Ove godine i da oćete ne može jer ste jako, jako, jako tanki na svim pozicijama. I pre mislim da naše titule nisu plod nameštanja nego slabog kvaliteta svih ostalih oko nas. Mi svake godine prodamo po par klinaca za lepe pare i potom opet pravimo nove. I realno imamo jače timove, koji su kurac za evropske, ali za našu ligu bolji od svih. Pogledaj samo derbije u zadnjih par godina. Ne kao ciganin nego kao realan navijač( znam da ti je teško jer je i meni kao ostrašćenom navijaču teško). Ipak smo bolji...

Malo sam razocaran kolicinom odgovora na moje pitanje pa ipak janpiju necu odgovoriti jer nastavlja sa svojom praksom evo tebi cu:

Ja ne sporim da ste bolji i da ste zasluzeno osvojili titulu(iznedju nas i vas) i da ste manja kanta od tima nego mi. Sve skoro sto si rekao stoji. Mene samo zanima ono sto sam pitao vec: da li je ovo prvenstvo namesteno ili ne? Ili je polunamesteno sta, ne kapiram totalno kako je namesteno a vi osvojili? Da ne ponavljam ono da je onaj ko misli da je partizan zajebao sistem opasno ogranicen

6. Ubitju te pseto88 da li da li da li u galami ćuješ da mi suze sad dodiruju pod, odg mi pls

7. B U B A M A R A
    U
    B
    A
    M
    A
    R
    A

8. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Šćepović! Propalo drvo! Aaaaaaaa pa bre ako taj dođe opet, boli me tuki više za fk... Leptejebo taj u Olipijakosu ni stadion nije video, na pozajmici još manje, a kod nas će u LŠ?! Ma daj...

9. Koji će nam tuki LŠ? S obzirom na to da smo jedini domaći klub koji može da se plasira u Evropu (Liga Evrope 49%, Liga Šampiona 17 %) bolje nam je da odemo u Evropa Ligu i od 6 utakmica remiziramo 2 osvojimo dva boda i imamo gol razliku 3-9 nego da odemo u LŠ izgubimo svih 6 mečeva i imamo gol razliku 1-12.

10. finansiski nije bolje a nije ni rezultatski al sobzirom da će pare ionako da završe na kipru nebitno je

11. И чија је титула, Николићева или Милинковићева?

12. JEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

13. Poserem se ja na ovu SNS titulu. Eto.

14. Potpis. Najbeznacajnija titula svih vremena, bez konkurencije. Govno titula. Jedino dobro u svemu jeste da je ciganski otpad nije oteo.

15. Čestitam na tituli, pošteno.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.