FK Partizan

1. Dobismo FK Dila Gori a Babic se ceslja

2. Дила сила.

3. Jerse zna nešto za Markinjosa?

4. precenjen igrac.dok je igrao za vosu,masa ga gotivila,ovo-ono,a meni licno klasican crnac koji moze trcati koliko hoces.doduse,za nasu ligu je i dobar.to nije ni tesko toliko.ne mogu da se setim da li je ikada bio neki igrac koji je igra za ofku,zvezdu,vosu i partizan.

5. S obzirom kakva smo govna dovodili za kakve pare ovo je pun pogodak.
    Nije macka u dzaku, nije bio povredjen stodvajes godina pa se sad oporavlja, nije placeno obestecenje i potpisan na dve godine. Dogodine moze da se zaradi na njemu.

MEne vise brine placanje ovih brazilaca na pozajmici, koji niti ce doneti pare , niti se zna ko su i sta su.

Doduse, kako se meni cini, oporavak CZ ce ici preko Partizana.
    OKrece se situacija, sasvim slucajno sa SNS upravom.
    Partizan dovodi SKUPE i NEPROVERENE strance, neke cak i na pozajmicu a Zvezda perspektivne KLINCE na visegodisnje ugovore.

6. Kojeg perspektivnog klinca je zvezda dovela?

Deo za partizan se slazem ali zvezda je dovela onog sto nije igrao u novom pazaru, rezervu makabija i matorog rendulica kojeg ce prodati nikada

7. ali pogledaj luku hahahahahahahahah kao neka baba ciganka

8. Хахахахахах јебени лука најружнији човек у свемиру. Ал брда га готивим.
    http://static.mozzartsport.com/img/news/8/1/2/14222824223741.jpg
    може ли циганскије лоло

9. meni je gotivac jer je u fazonu jesam cigan sam i šta oćete koji kurac, ne snebiva se nešto a i ne jede govna sa onim rom

10. Најјаче је било кад је певао зашто ћутите пичке циганске ономад кад је партизан узео титулу пре три године. Онако, од срца. Кад нисам умро

11. а и чињеница да је играо за рад. :D
    Иначе ове сезоне ће војводина јебати јако, само да иванић не оде, јер је убедљиво најбољи везни ЈСЛ, а и зато што не знам ниједног другог играча осим њега и ждракуле.
    Запамтите овај пост

12. 'Оће л' бити преноса?

13. А на тевеу? Ништа? Курчина?

14. Ima bre na rts
    DAj BOŽE da Aco prenosi ^_^
    Aco je jako vaspitan dečak koji woli mamu najviše na swetu

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.