A imate 4 jebena leva beka. Nijedan da zna da se stoji iza igrača, koji će kurac ispred.
(možda je bio i ninković nisam dobro video, al pozicija levog beka)
nemam gde da gledam... jel klasika, vidjena 2000000000 puta kod nasih klubova, dali go, povukli se, kola posla nizbrdo, svejedno cemo da budemo povuceni i da se branimo, totalni preokret, sad se setimo da moze i da se potrudi i napadne i onda na kraju ili damo go u zadnjem minutu, ili primimo jos jedan?
Udje Sale #22 mesto babuna, udje Stevanovic mesto rumenog retarda i to bi bilo dovoljno.
Ninkovića i Živkovića da izvede dobiće crveni
Е сад, 40 минута стрепње.
Hehehehehehe
Nemoj me rukom
Nemoj me pesnicom
Nemoj molim te
HAhahahaha, ovaj nemački komentator ovde poludeo ko da Augsburg igra sa Barselonom, hahaha
A imate 4 jebena leva beka. Nijedan da zna da se stoji iza igrača, koji će kurac ispred.
(možda je bio i ninković nisam dobro video, al pozicija levog beka)
Jebem ti dan
Nemoj šta će reći moji
Biće ovo duga noć za 70 000 navijača Partizana.
Ninkovića streljati uz pesmu iz otpisanih
nemam gde da gledam... jel klasika, vidjena 2000000000 puta kod nasih klubova, dali go, povukli se, kola posla nizbrdo, svejedno cemo da budemo povuceni i da se branimo, totalni preokret, sad se setimo da moze i da se potrudi i napadne i onda na kraju ili damo go u zadnjem minutu, ili primimo jos jedan?
cisto da ne ispadne da nije napeto, kad ne mora.
Baš tako bugarinu
Ne znam dal odma da ugasim samo ću se bezveze iznervirati kad primimo gol
Čisto da spomenem da vam je stadion suspendovan u SL do daljnjeg. Nije da idete da gledate (sem kad je za džabe) al eto da kažem.
Dule, nije ti celt kriv što govori istinu.
Ko kaže da je kriv ovo bugarin je navika lolo
Kolka je kvota bila da primamo gol u poslednjih 15 minuta
Jedino mi žao onog prodora brašanca baš lep bio jbg šteta što nije završio golom