FK Partizan

1. Nije ovo za zajebavanje, pamti Boh Bordo zna kako bilo mu je

2. Бохор
    Nije ovo za zajebavanje, pamti Boh Bordo zna kako bilo mu je

+1

3. а због оволиког трпања ових "наших" очекујем неку тројку с 11 метара у последњим секундама, од ђедовића рецимо, кад будемо играли с бајерном.

ја сам се поштено сморио, а играли су к'о курац, мртвачки, и онда кад су могли усрали се и курац.

4. Za divno čudo uopšte nisam iznerviran, koliko sam mislio da ću biti, jeste mi žao, ali samo mi je žao.

Zanima me jedna stvar, đe je sad ono od pre 2-3 meseca

Mi ako posle šest (6) kola budemo imali tri (3) boda, ja sam presrećan !

Imali smo devet (9) jebala nas je gol razlika tj. ona po Druloviću "solidna" partija u Španiji.

Samo tolko.

5. Ništa, okrećemo se borbi za titulu.

6. KUP JE NAŠ
    U
    P

DOKLE GOD NAM U ŽREBU NE PADNU VOŠA, BORAC, SPARTAK, RADNIČKI....

7. Karma? To ne postoji!
    Nolan Smit pre 2 minuta

8. Jel sad idete u inter toto kup?

9. rasni smrdiš, osetim te preko monitora... jel treba da te podsetim za borac iz čačka jebenog, i 1:5 u rupi?

10. Intertoto je jedna reč genije.
    http://hotsport.rs/wp-content/uploads/2015/12/partizan-augsburg-063.jpg
    Meni je najzanimljivije da su "navijači" 90 minuta navijali zdušno, "davali sve od sebe", i slično, a onda su odmah posle primljenog gola počeli "uprava napolje". Malo je reći jajare.

11. Udario ti minus u glavu pa ne možeš da misliš.
    Bolje jedno 5:1 nego 5 puta po 1:0.

12. rasni smrdiš, osetim te preko monitora... jel treba da te podsetim za borac iz čačka jebenog, i 1:5 u rupi?

Реално брт, ово је скроз исто.

13. Kako su se večeras popalili, pa to je strašno.
    Još sad pričaju nameštena utakmica. Ova sezona vam je skroz propala, ostaćete i bez kvalifikacija za LE i bez kupa.

Ne bih da vas zezam al jbg stvarno ste jadni za ono navijanje, jedino je dobro što ste uzeli zastavu, ali i to je opet na pacovski način.

14. A dobro, aj sad kairat za augzburg.... 1:1 uživajte u tituli, za neka bolja vremena....

15. ajmo sad i mi ovako,da se mlatimo kablovima od tastature
    http://i.imgur.com/2E9mTMa.png

16. SRBSKI FUDBAL
    R
    A
    N
    J
    E

17. da su prosli,slavili bi ih ko heroje.ovako su supci,drula kurac,a fudbal sranje.
    u principu,sve je to tacno.tako da je i pre meca tako,ne samo posle poraza.

18. istina... aj se vadimo na mentalitet, zašto jednostavno ne priznamo da smo u kurcu i da treba da nas jebe neko da bi shvatili da je to loše i da treba da menjamo nešto...

sad ovo prevazilazi granice sporta, ali i politika je u sportu što i ovo ne bi bilo van sporta...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.