FK Partizan

1. Ne moze im covek ni reci da zaostaju 26 bodova a da se ne naljute.

2. kad bi za svaki bod prednosti dobili milion eura opet bi vam dug bio veći nego naš. I ti pričaš o nekim raspadnutostima?

3. Sad Rasni drži digitron i preračunava sve pa će doći ovdje sa revolucionarnim brojkama kojih se ne bi postidio ni Dragan J. Vučićević.

4. Samo veliki klubovi imaju velike dugove. Barselona i Real su dužni po pola milijarde.

5. hahahah ovo je novi pravac u imbecilnostima ahahhah

6. Jeste Skočko, ali Terza ulazi u biznis sa Stone Island prišivačima, dogodine smo u plusu!

7. Al da našiva na džempere iz Delija šopa ahahahh

8. Pare od delije sopa idu za koreografije i za vodje da mogu novi BMW da kupe.

9. rece lik koji radi za gasprom da gasprom da zvezdi pare,a oni to rasporede na cerke firme koje su osnovali i da na kraju sva kinta nestane.

10. Dok ne ocistimo izdajnike iz domacih redova bicemo u minusu.

11. http://sport.rs/6601-nedicu-je-l-sef-sada-zadovoljan/

http://sport.rs/files/uploads/2015/12/%C5%A1tampano-izdanje-sport-1.jpg

Sveta je obaveza svakog ko sebe smatra grobarom da se bori protiv izdajnicke posasti zvane SNS. Oni svejedno po planu nece izgurati sledeci mandat do kraja, ali sto pre, oporavak ce biti brzi. Svima koji kazu da su grobari, a glasaju SNS jebem mater raspalu.

12. Skocimise ja bih mu sad pomenuo majku u negativnom kontekstu al debil trazi paznju kad mu ista ne posvecuje....

13. Ma nemoj majku, nije toliko zaslužio, ono, nervira on al ne radi to jer mrzi, samo voli da podjebava narod, dobar je on.

14. E ne znam o cemu pisete, da hocu da citam ciganska sranja, verovatno bih bio cigan, al cisto da napomenem da je Brasanac tog cetvrtka 10.12.2015. postao za mene jedan od simbola partizanstine i grobarstva jer je izdzao nalete onog svaboa, ostao na nogama i umesto da padne ko picka i da se valja 2 minuta zbog nepostojeceg grca, pa da oblece oko sudije, pucao na gol i hteo da resi tekmu.

Sale Ilic svojom izjavom juce daleko narusio svoj ugled kapitena Partizana a posle danasnje partije sam i prestao da ga zalim sto ne igra.

Sto se mene tice, Brasanac, Abubakar i Jevtovic da ostanu, ovo ostalo raspustiti ko americke tinejdzerke na spring brejku , prekomandovati ceo teleoptik u prvi tim i igrati prolece bez ijednog ulozenog dinara sa nekim trenerom koj nikad nikog nije vodio (pominje se Tomic, mada sumnjivo mi je ovo drugovanje sa nedicem,prasurom&co tako da bolje neki abitan lik kog su pokupili u parku.

a musavcima imam da porucim, samo vi sprdajte sto vise mozete , koliko sam upoznat sledi vam neka mnogo bitna tekma u EL a karma je kurva pogotovo ona instant.

15. Pozdrav Gazi. U 80 procenata se ovde slažem sa tobom. Uvek podržavam kad lola ostane na nogama i pljasne po njoj. Sportski, pa nismo Talijani.
    Danas sam bio prisiljen da gledam ovo sa Radom, seo da pijem kafu sa ortakom Grobarom. Partizan ima Živkovića što zna i Božinova što ima želju i to je to. Nema igre, konfuzija. Sale je puko psihički. Ne može više ni 10 min da igra pa mu sad sve smeta. A ovo za karmu, nemoj da mešamo košarku i fudbal XD

16. sale je malo posnsavio kad mrtav ladan javno okrivi Zivkovica, Ninkovica i Brasanca sto su pucali na gol.
    od cega je rumeni tu izuetak i treba ga nasamarati , al zile i braske sutnuli samo ono sto su morali.

bozinov od zelja ima samo onu da okaci novu sliku na instagram i da se skine u gace pred drugarima tako da ne bih pricao o njemu kao fudbaleru.
    Zivkovic je sa druge strane vec proslost posto ce decko otici da igra fudbal negde drugde

17. Gazi 99,9℅ slaganja sa tobom... Sale je legenda, ali stvarno mu je reputacija pala za cao jedan odsto zbog onog prebacivanja krivice na mladje kolege...

Valjda ce biti preporod kompletni ove sezone..... Inace nastavljamo ovako

18. O Božinovim pričam na današnjoj tekmi kad je ušao čini mi se da nije počeo. Ninkovića nisam ispratio al ovi moji kukaju na njega ko majka na ludu ćerku
    Ono što sam ja video danas da vi odbranu nemate. Čovek ne sme da se pokloni samo neometen u petercu i da ti da gol glavom onakav. Nemeže

19. Tacno.. Ma lako ce se za promene u igrackom kadru, da je upravu oterati i dovesti prave ljude...

20. i tebi je trebalo 30 utakmica da skapiras da mi nemamo odbranu?

mi smo cini mi se treca najgora odbrana u ligi i to jebenoj srpskoj ligi.
    no, kad ti "sporcki" sektor kaze da su brane ilic , volkov i lazovic nepotreban trosak zato nam fabricio, bandalovski, i instagramov kidaju zivce

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.