FK Partizan

1. Stvarno ste bre očajni. Da je 5 bodova prednosti ne bih brinuo ovako će αTerzaω da proda Grujića.

2. Mislio sam da će biti 30 bodova razlike do Nikoljdana. Svaka čast na osvojenom bodu protiv favorizovane ekipe. Nego šta kaže Goca oće pokušati da prestigne Uga na listi strelaca?

3. I što će Drula na kraju utakmice (ako ne pobedite) da se vadi "omašili smo i penal, nismo imali sreće".

4. Postaješ previše iritantan, koga boli kurac više.
    Ja sve mislim iskuliraćeš, jebaćeš nešto pa te ovo neće toliko tangirati, ali nema nade jbg.

5. :( (ako meni kažeš)

6. I ja bih da dodam kad smo već kod drulovića, onako bez čitanja, verovatno je pomenuo i emotivnu istrošenost usled poraza od augzburga, zar ne? Vau. Raspad su, jasno, super sad, a vi kako te?

7. A brt, dio, iskuliraj jbg, nema smisla. Dobro, ima, ali nije više to to, meni više nije fazon na ovolikoj razlici, verujem ni ostalima takođe :)

8. Evo da vam, prijatelji Zvezdaši pomognem, Drulo je reko da su igrači Partizana pokazali karakter u meču protiv Rada, s obzirom da su još uvek? u veoma teškoj mentalnoj situaciji.

Pozdrav za sve Zvezdine navijače koji u miru i sa manjim da ne kažem zdravim provokacijama dolaze ovde.

9. Mislim kapiram ja da ih ti nisi sprdao danas, sem za penal, ali u suštini glupo je držati ovu temu živom uopšte kad je situacija ovakva.

Ustao sam na krivu nogu izgleda. Na ilićevu nogu, heheh.

10. Šta su oni radili kada smo se mi raspadali?

Boli nas kurac trpaj magare dok je u blatu. Sve ovo im je zbog stalnog pominjanja Kairata i Borca, a to su jedina 2 poraza u sezoni. Neki čak pominju i prijateljsku sa Ludogorecom, od koga su oni ispušili više puta u pravim utakmicama.

Neću sad pisati onakve debilne postove da me ne bi banovali, ali treba ih peckati.
    ŽIVOT CRNO BELIH TEŠKO NIJE LAK!

11. Što je najgore nisam uopšte nikog sprdao. :(
    Jednostavno gledao sam utakmicu, kao što i inače gledam, vikendom odgledam Boga pitaj kolko utakmica, (kao što sam ih gledao kad su imali X bodova prednosti prethodnih sezona), i primetio par stvari.

Al jbg, da sam pisao "AAA PURGERI X BODOVA GUBITE, DUVATE XE XE" to bi bilo ok, al pošto nisam prozivao, čak pitao i za postavu, onda nije ok. Jbg, neću više ovako podlo prozivati.

12. Ok, nemoj da se ponovi.

13. AAA PURGERI X BODOVA GUBITE, DUVATE XEXE

14. Partizan je do sada:
    6 penala promašio
    6 utakmica igrao nerešeno
    6 utakmica izgubio

666 slučajnost?

15. I mali Živković dao čini mi se 6 golova u SL.
    Nisu čista posla.

16. Rasni, jebote, vi se i dalje raspadnuti, o čemu pričaš ti bokte? :D

17. Koji pacenik ovaj rasni, zao mi malog...

Da pokrenemo neku humanitarku?@

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.