FK Partizan

1. Haahhaah a po nama ste pljuvali. Karma je čudo glodari.

2. Doći će u situaciju da ga pola Srbije ne voli zbog toga, a pola zbog toga što je igrao u Partizanu

Ahhaahah jel realno da ovaj Bugarim misli da pola Srbije navija za Partizan.
    25 % Partizan
    55% Zvezda

3. Јој расни како кењаш па да л си ти здрав човјек.

4. Ovo su zvanični podaci. A i pogledaj moju profilnu na kojoj je mapa BGDa, koju su pravili ljudi sa ultras tifa.

5. Ма знам то брт, не причам ти за то. Кажем за овај пост изнад "ахахахах глодари", то је страшно човек, то пишу дјеца 2000то на спортске.нет. Дебилна је и верзија "ахахахах цигани". Капираш шта оћу да кажем? А да има више делија то је тачно, то зна свако ко је прошао у некој нашој мајици кроз цигански блок, а има вас пун курац. Чак вас и овде у Бечу има ненормално много. Спортски поу

6. Jbg ovo glodari mi je priraslo srcu.
    Glodari i Paća.

7. хахаха пуши курац

8. Ja na prošloj stranici upitah da li iko može shvatiti Ivicu Ilieva ozbiljno i oda dođu dva retosa iz Boljevaca i odgovore potvrdno.

9. http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/otvoreno-pismo-otac-andrije-zivkovica-tukao-sam-se-sa-nadom-zbog-sina-nam-sada-prete/bnvyhtl
    i drugi blizanac vodi dobru politiku prema igracima.
    u nekoj polunormalnoj zemlji bi odavno takvi klubovi orali terena u beton ligi.

10. Nisam citao posle "izvesnog JOVICE ZIVKOVICA osvedocenog zvezdasa"

ali sa stoprocentnom sigurnoscu mogu ponosno da izjavim da je i ovo jedan od razloga zasto bih voleo da se navijacke grupe medjusobno poubijaju i da nikad necu pripadati nekoj.

11. - Izuzetno sam zabrinut zbog cele situacije. Odmah da napomenem, to je jako važno, ova uprava ne prihvata nikakvu odgovornost zbog štetnog ugovora Andrije Živkovića, načinjenog ranije. A, od negativnih posledica, izgleda nećemo moći da pobegnemo - kaže Vladimir Vuletić.

Partizan je sve bliži blokadi od 2,5 miliona evra.

- Nije u pitanju polemika sa ocem Andrije Živkovića, već sa samim igračem. Red je da se jednom i on oglasi. Toliko duguje Partizanu, kroz koji se toliko afirmisao. To je isti čovek koji navodno priča da će sve da uradi za Partizan, a sada ga izlaže pravoj golgoti. Jer, ako bude bilo blokade zbog 2,5 miliona evra, onda svi zaposleni celom Sportskom društvu ostaju bez tromesečne zarade. Eto, toliko će nas koštati ako se to dogodi.

:((((((((

12. Ja da sam Andrija Zivkovic napustio bih klub bez obestecenja, potpisao bih za Viljareal, trazio platu 20k nedeljno, i trazio 1m odmah pri potpisu. Taj milion bih poklonio Partizanu uz poruku "na sirotinjo, na majku vam jebem da me ne prozivate više"

13. Đe ti je nik direktore?!?

14. oću da budem anoniman

15. Aj sad jednu stvar da razjasnimo. Partizan je prodao vaskolike igrače za mnoge milione eura. Svake sezone proda par komada. U zadnjih 16 godina daj bože da je potrošio više od 2m evra na trasfere. Svake sezone uzme bar 2m. Što nas dovodi do računice: 16x2-2=30.
    Partizan treba da je u plusu 30m evra od transfera. Partizan je popularan klub sa dosta navijača, često osvajaju trofeje i igraju Evropska takmičenja. Što nas dovodi do zaključka da solidno zaradjuje i sa druge strane. Druga stvar, plate igrača u Partizanu su toliko presmešne da ne prelaze prihode od ulaznica, TV prava, igranja u Evropi i osvajanja trofeja.
    Dva pitanja:
    Gde je Partizanovih 30 miliona evra iz 21. veka?
    Kakav je to klub koji se ugasi zbog jebena 2.5m evra?

16. Neko krade majku mu jebem u pičku. Trebali smo biti jači od Dinama 10 puta do sad.

17. Ozbiljno?

Ma ko bi krao, jbt?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.