Prijava

Bio na istoku, ali ne zato sto me zabole kita za rezirano prvenstvo i okupirani Partizan.

Zvezda zreliji, skuplji i kvalitetniji tim. Penal koji bi bio sudjen da nisu prdeli danima pred utakmicu. Ponisten gol regularan. Generalno lose sudjenje. Nisu se snasli. Ne mislim da je tako naredjeno u ovom slucaju, ali da je picousti napravio takvu atmosferu da je pametno pomagati Zvezdi - jeste. Samo znam da joj cini kontrauslugu. Debil je toliko polarizovao i podelio drustvo kako nije ni Milosevic. Onakvu mrznju koju sam danas video u ljudima nisam nikad. Najgore sto je u sve umesao sport zarad sitnopolitickih interesa i slobodan sam reci da ne vazi vise ono da Srbija nema para za dva jaka kluba. Srbija nema mesta za dva kluba uopste. Gadnu medvedju uslugu je napravio ciganima, zivi bili pa videli.

SVETI SAVA KO UDARA TAKO POZNO U DUBINI NOĆNOG MIRA NA KAPI SVETOGORSKOG MANASTIRA VEĆ JE PROŠLO TAMNO VEČE I NEMASE POZNO XVATA SEDI OCI KALUĐERI OTVORITE MI TEŠKA VRATASVETLOSTI DUŠA XOĆE AODMORA SLABE NOGE KLONULO JE MOJE TELO UMORNESU MOJE NOGE ALJE KREPKA VOLJA MOJA ŠTOME VAMA NOĆAS VODI DA POSVETIM ŽIVOT RODU OTAŽĐBINI I SLOBODI PREZRIOSAM CARSKE DVORE CARSKU KRUNU I PODAFIRU I SAD SVETLOSTI TRAŽIM U SKROMNOM MANASTIRU OTVORITE MI ČASNI OCI MANASTIRSKA TEŠKA VRATA I PRIMITE CARSKOG SINA KO NAJ MLAĐEG BRATA ZAŠKRIPAŠE TEŠKA VRATA ANAHIMA SOVA PRNU I SKREŠTAHEM RAZVI KRILA SKLONISE U NOĆ CRNU ANA PRAGU XRAMA SVETOG GDESE IME BOŽI JE SLAVI SA BUKTINOM UPALJENOM NASTOJNIK SE OTAC JAVI ON BUKTINU GORE DIŽE IZNAD SVOJE GLAVE SVETE I UGLEDA ČUDEĆISE BEZAZLENO BOSO DETE VISOKOMU ČELO BLEDO POMRŠENE GUSTE VLASI ALI ČELO UZVIŠENO BOŽANSTVENA MUDROST KRASI ZA RUKUGA STARAC UZE POLJUBIMU ČELO BLEDO AKROZ SUZE PROŠAPUTA PRIMAMOTE MILO ČEDO VEKOVISU PROXUJALI OD TE ČUDESNE NOĆ VEKOVISU PROXUJALI I MNOGIĆE JOŠTE PROĆI ATO DETE JOŠTE ŽIVI I HEGOVA ŽIVI SLAVA JEL TO DETE BEŠE RASKO SIN NEMANIN SVETI SAVA

Gayi nije ok da pišeš sa vp ako već tražiš bananu od 16 meseci.

Rekao sam mu ja da može za moja 4 meseca, al pod nekim uslovima.

Apelujem na sve koji su se kladili da ne traže ban za Gazija. Kao i na moderatore, Truća samo ustvari, jedini se on jebe po ovim temama.

Jebu se i niki drugi ovuda :D
Rasni je

Rasni boktejebo, pa kako ti nije mrsko praviti naloge?

Kurva umire kurva gasi se

Grujic>zivkovic

Vijera>bozinov

Rasni boktejebo, pa kako ti nije mrsko praviti naloge?

A brate ovaj je star 2 godine. Za trolovanje je bio.

Vijera>bozinov

Vijera>Kleo
Aleksandar Jevtić>bozinov

Пингвин о7
АЛО РОЂАЦИ ПАЛЕ СУ ДЕЛИЈЕ ОЏАЦИ, И ЈОШ НЕКЕ ФРАТРИЈЕ.. :)

Jaka zastava u picku materinu. Klinac odstampao i okacio na fb pa lokalni lesinari saznali da ima i ajd da akcijamo malo . Cime se vi hvalite, tuga

EDIT: a fratrije me ne bi cudilo da su uzete sa aerodroma kao i prosli put, ali necu da komentarisem :)

jesi ti huligan jamajcanine ?

Delije odzaci znam ko je uradio. Lozana obicna. 19 godina ima.

A sto se tice fretrije pa ne igrate protiv spartaka glupanderi.

Nije bio penal za Partizan, da se ne lažemo.

-Glođović je-

Није био пенал ал' му се јебем с мајком због чистог гола и наводног офсајда.

Nije bilo ni govora da su igrači Partizana postigli gol iz dozvoljene pozicije, to jest da u trenutku primanja lopte igrač Partizana nije bio u ofsajdu.

Molim da mi se majka ne vređa, hvala.

-Glođović je-