Prijava

Ivica Kralj ima veze sa Partizanom koliko i Kokeza. Lik je direktor Macve Sabac gde radi besplatno zbog kockarskih dugova, a mafiji je duzan nekoliko stotina hiljada evra. Valjda ti je sad jasnije.

Kad Bjekovic, Antic,Mijatovic, Mirkovic ili jos neki postanu clanovi SNS-a, poput poznatog predsednika jednog kluba i ljubavnika Predraga Zivkovica Tozovca, onda se vrati i pokusaj da napises nesto.

Ništa ja nisam hteo da napišem onako sam ovo podelio, nisam ja kriv što se osećaš napadnut ali je stvarno preglupo odricati se golmanske legende.

Sta ga se odricati, to recimo kao da je Dagoljub Brnovic ili Goran Obradovic nesto uradio i nekog podrzao, kakve to veze sa Partizanom ima...

Kad Bjekovic, Antic,Mijatovic, Mirkovic ili jos neki postanu clanovi SNS-a, poput poznatog predsednika jednog kluba i ljubavnika Predraga Zivkovica Tozovca, onda se vrati i pokusaj da napises nesto.

Ko to leba ti? Svetozar Mijailović?

a nije lose sto je bjeka rekao da je balet zanimljiviji od derbija.
indirektno implicira da su na terenu bili invalidi i igrali ko pederi.
ili je poceo da ide na balet.doduse,malo verovatno to

ne verujem, mislim da je hteo reci kako je fudbal bio retko dosadan

Prodali su Milenkovica za 5 melona

leonardo i djurdjevic dali vise od pola golova partizana ove sezone.nisam nesto pratio te strelce.
za nase uslove je maradona.

Falji šiptar nam doveo ovog malog Đerleka

Jel to Mirsada Đerleka familija? :)

SNS strajks agen

"Moramo da izrazimo zahvalnost premijeru Vučiću na svesrdnoj pomoći, pažnji i koncentraciji koju je pokazao, kao i državnim organima, koji su u ovom postupku samo tvrdili ono što je istina i što je verodostojno i pošteno. Neću da se to povezuje sa izbornom kampanjom ili bilo čim, to je jednostavno istina, prema kojoj smo obavezni ja, Partizan i partizanovci".

kad se malo bolje pogleda grobarija je trenutno u idealnoj poziciji, psihopata se plaši Partizana smrtno i ima da vadi šta god se zatraži i koiko god da da neće biti dovoljno da poništi činjenicu da favorizuje ljubimicu, dobro, malo se to mora zaoštriti jer se mnogo šire 2-3 godine u fudbalu i košarci

Usro se sto posto

Ajde bre ne lupaj, trese se ko jebena zecica zbog nekih budala sa twitera, a nece zbog grobara...

Budale sa tvitera>groblje

aha, oce oce... cim je tisina, budi uveren da se naplatilo dobro, samo li vrdne malo eto nas eto njega rat krezavima... inace ide nam polako na kurac jer pare nisu dovoljne, jedna titula u dva sporta ove godine mora da dodje na lepsu stranu Topcidera