FK Partizan

1. Stojković i jeste doveden da brani te baš dobre prilike

koji će nam kurac pojačanje golmana ako neće braniti te dobre prilike xD

2. Čvršći tim imamo od cigana. Da se ogradim, možda samo odaju takav utisak, ali nisu cigojneri nešto čvrsti u duelu bili ove sezone nikako. Naš problem je što su oni više naloženi. Samo to.

3. Ko je ono kuko samo da ne igrate u Kijevu u novembru? U decembru ste sa njima tamo.

4. Čvršći tim imamo od cigana

Uf uf uf

5. U tom meču baš baš treba da nas ukenja da bismo izvukli neki bod (mislim na dinamo tamo)

Ne moraš biti štoper (kao ja što sam bio svojevremeno) pa da uvidiš da ovaj naš tandem štopera nije podoban ni za superligu, a kamoli evropu. Ajde ovaj Miletić je već dosta bolji izbor od Ćirka, ali i on je sinoć imao dve, tri ozbiljne greške koje su mogle lagano da nas koštaju gola da je sa druge strane neki ozbiljniji tim, da ne spominjem one gluposti Ostojića i slično. Naši štoperi bi mogli da nauče od Vulićevića, beka koji je napadački orjentisan, kako se igra odbrana i čita protivnička igra jbt
    Stojković tu treba da bude poslednja nada, a ne jedina
    I ja volim da se ložim i sve, al opet, bez pojačanja pozadi biće baš zajebano

Raduje igra Evertona i Radina, Everton istrčao sinoć kao u prethodna tri svoja meča zajedno, Radin solidnu tehniku ima, bolja opcija od Jeftovića i Kosovića svakako

6. Raća i Rajković bi legli samo tako ako ćemo realno

7. pa nije ti to boban marjanovic, majmuncino

8. Vratio vam se Bambi.

9. Spominje se Krkic kao skoro gotova stvar, cak i Mitrovic na pozajmicu ali mislim da nema teorije da se to dogodi

10. Mitrogol nema teorije. Nikakve.

11. Bolela bi Krkića patka da mu neki Javori i Surdulice lome noge. Uvek može da igra neku jaču ligu, za veće pare.

12. PA osim eventualno Kine, ili Turske nema lige u kojoj nije igrao i u kojoj nije bio promasaj lololo

13. Ima ugovor do 2020, a verujem i dobru platu... ima liga i klubova za njega, daleko je Srbija.

14. Jebo nas Bojan Krkić Perez

15. Krkić jebeno ako dođe igraće do zimskog prelaznog roka i odma će da traži da ide

16. Ma kakav Krkić, prije će Ronaldinja dovesti.

17. Kako je krenulo, Stoiljković, Tošić, Krkić, Antonov, Mitar, sve se nešto mislim da na kraju nećemo nikoga ni dovesti, eventualno nekog superligaša mladog talenta

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.