Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Antonov dolazi 100%, Stoiljkovic je realan, i zvezda ga je zvala. Ostali lol
Valjda je propalo to oko Antonova, pa dolazi Brezancic
Haha e ok onda koji ce vam on kurac nije mi jasno
http://vukajlija.com/forum/teme/55447-biseri-fudbala-srpskoga?strana=2#post_2495941
Nebi ja podcenjivao jang bojsa braćo, bas su d. kijeva izbacili iz kv. za ligu sampiona, neka velika razlika u kvalitetu se izmedju te dve ekipe u tom dvomecu nije primetila, a jang bojs je i na pocetku ove sezone pobedio bazela 2:0. Ako budemo igrali muski, naravno da mozemo da prodjemo, ali me ne bi iznenadilo ni da se upuvamo. Ne ocekujem ni lakih 6 poena protiv šipaca, ali 4 vec da. Mislim da su dinamo i jb dve najkvalitetnije ekipe, ali mi smo dovoljno kvalitetni da da se s njima takmicimo i da posle 6 meceva budemo ispred jedne od tih ekipa, mozda cak i prvi... Sve je moguce, mogu samo da predvidim da cemo biti na jednom od prva cetiri mesta, seltik smajli.
E da, to sam kasnije video, da je bas jang bojs izbacio dinamo kijev iz kval za ls
jang bojs imao horaua(ne znam kako se cita tacno). Taj ubija tamo.oterali su ga iz psz kada su poceli da se rasplinjuju kao klub opet.nije bas za taj vrhunski fudbal,al ovako je dobar.i sulejmani se tamo snalazi.horau ce da odnese ostojica jedno 15 puta na 2 tekme.
Pre cemo mi cepiti dinamo 2x nego jednom mlade decake
u albanije x.tesko da mogu da zamislim da prepaljeni skenderbezi mogu popusiti u albaniji.ako budu gubili,bacice bombu na teren i rece da su grobari.i svi ce im poverovati.x bi nekako preziveli.
Navodno Poslali ponudu od 500 000 za Antonova
mislim da mitrovica i krkica ne bi mogli da dovedu da pogledaju jednu tekmu,a ne da dodju da riljaju po surdulici.
Јанг Бојс је ове избацио Динамо, а прошле Шахтјор, скроз љубазна ЛЕ екипа су.... Оро јебе, Сулејмани је солидан, Саного исто.... Отишли су им Закарија и Мвого.... А Антонов је играчина за ову нашу лигу, поготово у поређењу са Милетићем....
Tučemo mlade dečake lagano.
https://www.youtube.com/watch?v=RChGG0g5rKM
Ono nad Tavambom se moglo komotno svirati
Zahvalio se Terzić Vučiću, nema smisla odmah penal za Partizan.
Neće ovaj nikad ništa svirati :D
Ne daj bože da cigani uđu u 16 ajoooooj
za ovakve stvari kao npr. igranje rukom na ovaj način treba istjerivati iz kluba.
JEbes derbi kad nijedni ne idu na pobjedu...
Je l' ovaj ozbiljan?
Ne ulazim u to da li su bili penali ili ne, ali ova izjava je za zatvor.