Call of Duty 5: Nazi zombies
  • pronto

Koliko rundi ste najviše preživeli? Vaši saveti i taktika?

• Stefan_Tivat_2

Zoveš Čedu i pustiš da im jebe mater

• cernogod

СИЛИМ ЛАМЕ ПО ФЕЈЗБУКУ:

СЕАЛ!!!!!111

• pronto

Šta trabunjaš ti?

Sad sam video kako lik trči u krug, i onda ih sve nakupi iza sebe, pa ih skida polako tompsonkom.

• Bioshocker

5 i to mi bilo dosta.

• pronto

Prpa, a? :)

• GESerb

17. Седео сам на спрату поред степеништа, а да нисам отворио пролаз на њима. Имао сам томпсона и МП40 и бацао гранате као луд. Та мапа је лоша за соло игру. Black ops има много боље мапе за соло играче. Kino der toten, на пример. Ту сам стигао до 31.

• pronto

Probao sam da ih navučem sve u help room, i da trčim u krug sa tompsonkom, ali je zajebano mnogo. Kada dobijem MG42 doguram do desetog plafon. A za black ops sam čuo su mape mnogo bolje, mada nisam igrao.

• Earthworm Jim

Da li me zajebavate da neko stariji od 12 godina igra igricu koja se zove Naci zombiji?

• Srbin1389

Покушавајте стално са оном кутијом са упитником, добићете кад тад рејган, без њега нема шансе далеко да догурате. Ја одем у ону собицу горе, што има једна врата и један прозор кроз који долазе зомбији, и где можете бомбе да купите, е ту се заштекам код бомби ( пролаз до доле наравно не дирам, онај са каучом, већ са друге стране дођем) и ту их убијам са рејганом и мг-ом, и бомбама, постоји и шифра да не могу да вас убију, тако да сам успео да догурам и до неког 70.ог левела :)

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.