![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja i Kalimero imamo jedan zajeb u glavi. Ne podnosimo nepravdu. Valjda je to razlog zasto on nosi ljusku od jajeta na glavi a ja studiram pravo. Elem, da izlozim problem. Obrisu mi neke defke nije ni bitno ali zasto nema povrata defki tj. kad je potrosis potrosena. Moras cekati 24h za nove 3. Defke treba refundirati korisnicima kad im se neka obrise.
Da li i vi mislite da ovo pravilo treba da postane praksa na Vukajliji ili je ispravno ono 'Cuti i cekaj 24h ko svi ostali ljudi'?
То је некад постојало, не верујем да ће се враћати.
Има људи који избаце узастопно 3 шит дефиниције и мене мрзи да им кажем 'немој више да пишеш плагијате и да преписујеш вицеве', јер знам да ће следеће три моћи да напишу тек за 24 сата (што је добро), а дотад се углавном сморе, тако да... Оно.
To možda uvedu albanski hakeri, kad obrade sajt. Mada ne verujem ni da bi oni bili tako surovi... Zapiši u notepad, pa prekopiraj sutra, ako je vredno toga. Ako nije, nemoj.
Kad bi se vraćalo, ljudi bi štancali defke ko nenormalni, pa koja dobro prođe, ostane. Šipak.. A i sajt treba od nečega da živi pa lepo uplatiš ktitora (ako smatraš da vredi).
Ако ти се не свиђају правила сајта- иди пиши блог. И мени су обрисали једну, па ником ништа. Чекам у реду и припремам се.
To је безвезе, боље је овако. Па промисли добро пре него што напишеш.
Tako bi mogao da izbacuješ 50 glupih defki dnevno , izbrišu ti jednu ti opet okačiš sranje i tako u krug..
То смо дакле апсолвирали.
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lj8tbsF50Q1qf68eno1_500.jpg