Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Секвоја крај мирног питбула шебоја nakrivila гране tužno посматрајући aфтерпарти на модном хепенингу. Orgijanje počinje svingerskim jebadama Кејт Мос & компаније. Зна ли неко како да смршам 30 кг без повраћања? Рече бивша транџа, а данас ЈТУ. Ko bi rekao?
Само се особе пуне духа шале на свој рачун, знаш! Uzviknu povređeno...нико, јер нико није повређен. Jer tako se Odisej (kao Niko) predstavio Polifemu. Знам срећо - oudis значи на старогреческом нико, и то је језичка игра са odiseos.Završi se i čas starogrčkog
Секвоја крај мирног питбула шебоја nakrivila гране tužno посматрајући aфтерпарти на модном хепенингу. Orgijanje počinje svingerskim jebadama Кејт Мос & компаније. Зна ли неко како да смршам 30 кг без повраћања? Рече бивша транџа, а данас ЈТУ. Ko bi rekao?
Само се особе пуне духа шале на свој рачун, знаш! Uzviknu povređeno...нико, јер нико није повређен. Jer tako se Odisej (kao Niko) predstavio Polifemu. Знам срећо - oudis значи на старогреческом нико, и то је језичка игра са odiseos.Završi se i čas starogrčkog и почеше оргије
Само се особе пуне духа шале на свој рачун, знаш! Uzviknu povređeno...нико, јер нико није повређен. Jer tako se Odisej (kao Niko) predstavio Polifemu. Знам срећо - oudis значи на старогреческом нико, и то је језичка игра са odiseos.Završi se i čas starogrčkog и почеше оргије између свих школараца осим
Само се особе пуне духа шале на свој рачун, знаш! Uzviknu povređeno...нико, јер нико није повређен. Jer tako se Odisej (kao Niko) predstavio Polifemu. Знам срећо - oudis значи на старогреческом нико, и то је језичка игра са odiseos.Završi se i čas starogrčkog и почеше оргије између свих школараца осим њих двоје који су побегли у оближњи сеник
Само се особе пуне духа шале на свој рачун, знаш! Uzviknu povređeno...нико, јер нико није повређен. Jer tako se Odisej (kao Niko) predstavio Polifemu. Знам срећо - oudis значи на старогреческом нико, и то је језичка игра са odiseos.Završi se i čas starogrčkog и почеше оргије између свих школараца осим њих двоје који су побегли у оближњи сеник da igraju mice
Само се особе пуне духа шале на свој рачун, знаш! Uzviknu povređeno...нико, јер нико није повређен. Jer tako se Odisej (kao Niko) predstavio Polifemu. Знам срећо - oudis значи на старогреческом нико, и то је језичка игра са odiseos.Završi se i čas starogrčkog и почеше оргије између свих школараца осим њих двоје који су побегли у оближњи сеник da igraju mice и убацују једно другом
Само се особе пуне духа шале на свој рачун, знаш! Uzviknu povređeno...нико, јер нико није повређен. Jer tako se Odisej (kao Niko) predstavio Polifemu. Знам срећо - oudis значи на старогреческом нико, и то је језичка игра са odiseos.Završi se i čas starogrčkog и почеше оргије између свих школараца осим њих двоје који су побегли у оближњи сеник da igraju mice и убацују једно другом pasulj u džepove
Reservoir dog
Само се особе пуне духа шале на свој рачун, знаш! Uzviknu povređeno...нико, јер нико није повређен. Jer tako se Odisej (kao Niko) predstavio Polifemu. Знам срећо - oudis значи на старогреческом нико, и то је језичка игра са odiseos.Završi se i čas starogrčkog и почеше оргије између свих школараца осим њих двоје који су побегли у оближњи сеник da igraju mice и убацују једно другом pasulj u džepove. Да би после пасуљања
Само се особе пуне духа шале на свој рачун, знаш! Uzviknu povređeno...нико, јер нико није повређен. Jer tako se Odisej (kao Niko) predstavio Polifemu. Знам срећо - oudis значи на старогреческом нико, и то је језичка игра са odiseos.Završi se i čas starogrčkog и почеше оргије између свих школараца осим њих двоје који су побегли у оближњи сеник da igraju mice и убацују једно другом pasulj u džepove - да да, о Арте и Резеровар Догу је ријеч
ЈТУ минираш
@Korleone
On bi u trojku.
Само се особе пуне духа шале на свој рачун, знаш! Uzviknu povređeno...нико, јер нико није повређен. Jer tako se Odisej (kao Niko) predstavio Polifemu. Знам срећо - oudis значи на старогреческом нико, и то је језичка игра са odiseos.Završi se i čas starogrčkog и почеше оргије између свих школараца осим њих двоје који су побегли у оближњи сеник da igraju mice и убацују једно другом pasulj u džepove. Да би после пасуљања počelo
Само се особе пуне духа шале на свој рачун, знаш! Uzviknu povređeno...нико, јер нико није повређен. Jer tako se Odisej (kao Niko) predstavio Polifemu. Знам срећо - oudis значи на старогреческом нико, и то је језичка игра са odiseos.Završi se i čas starogrčkog и почеше оргије између свих школараца осим њих двоје који су побегли у оближњи сеник da igraju mice и убацују једно другом pasulj u džepove. Да би после пасуљања počelo плесање
Само се особе пуне духа шале на свој рачун, знаш! Uzviknu povređeno...нико, јер нико није повређен. Jer tako se Odisej (kao Niko) predstavio Polifemu. Знам срећо - oudis значи на старогреческом нико, и то је језичка игра са odiseos.Završi se i čas starogrčkog и почеше оргије између свих школараца осим њих двоје који су побегли у оближњи сеник da igraju mice и убацују једно другом pasulj u džepove. Да би после пасуљања počelo плесање и скупљање растуреног сена
Само се особе пуне духа шале на свој рачун, знаш! Uzviknu povređeno...нико, јер нико није повређен. Jer tako se Odisej (kao Niko) predstavio Polifemu. Знам срећо - oudis значи на старогреческом нико, и то је језичка игра са odiseos.Završi se i čas starogrčkog и почеше оргије између свих школараца осим њих двоје који су побегли у оближњи сеник da igraju mice и убацују једно другом pasulj u džepove. Да би после пасуљања počelo плесање и скупљање растуреног сена у снопље
Само се особе пуне духа шале на свој рачун, знаш! Uzviknu povređeno...нико, јер нико није повређен. Jer tako se Odisej (kao Niko) predstavio Polifemu. Знам срећо - oudis значи на старогреческом нико, и то је језичка игра са odiseos.Završi se i čas starogrčkog и почеше оргије између свих школараца осим њих двоје који су побегли у оближњи сеник da igraju mice и убацују једно другом pasulj u džepove. Да би после пасуљања počelo плесање и скупљање растуреног сена у снопље ПВТ Арте
Само се особе пуне духа шале на свој рачун, знаш! Uzviknu povređeno...нико, јер нико није повређен. Jer tako se Odisej (kao Niko) predstavio Polifemu. Знам срећо - oudis значи на старогреческом нико, и то је језичка игра са odiseos.Završi se i čas starogrčkog и почеше оргије између свих школараца осим њих двоје који су побегли у оближњи сеник da igraju mice и убацују једно другом pasulj u džepove. Да би после пасуљања počelo плесање и скупљање растуреног сена у снопље ПВТ Арте прелепе
Само се особе пуне духа шале на свој рачун, знаш! Uzviknu povređeno...нико, јер нико није повређен. Jer tako se Odisej (kao Niko) predstavio Polifemu. Знам срећо - oudis значи на старогреческом нико, и то је језичка игра са odiseos.Završi se i čas starogrčkog и почеше оргије између свих школараца осим њих двоје који су побегли у оближњи сеник da igraju mice и убацују једно другом pasulj u džepove. Да би после пасуљања počelo плесање и скупљање растуреног сена у снопље ПВТ Арте прелепе блуднице на ломачи
Само се особе пуне духа шале на свој рачун, знаш! Uzviknu povređeno...нико, јер нико није повређен. Jer tako se Odisej (kao Niko) predstavio Polifemu. Знам срећо - oudis значи на старогреческом нико, и то је језичка игра са odiseos.Završi se i čas starogrčkog и почеше оргије између свих школараца осим њих двоје који су побегли у оближњи сеник da igraju mice и убацују једно другом pasulj u džepove. Да би после пасуљања počelo плесање и скупљање растуреног сена у снопље ПВТ Арте прелепе блуднице на ломачи од ружа
Само се особе пуне духа шале на свој рачун, знаш! Uzviknu povređeno...нико, јер нико није повређен. Jer tako se Odisej (kao Niko) predstavio Polifemu. Знам срећо - oudis значи на старогреческом нико, и то је језичка игра са odiseos.Završi se i čas starogrčkog и почеше оргије између свих школараца осим њих двоје који су побегли у оближњи сеник da igraju mice и убацују једно другом pasulj u džepove. Да би после пасуљања počelo плесање и скупљање растуреног сена у снопље ПВТ Арте прелепе блуднице на ломачи од ружа уваљаних у шампањац и чоколадне мрвице