Надовезивање речи II

1. Cvrkut svrake probudio je usnule lepotice koje su isle po pivo na Beer Fest i tamo zakljucile postojanje tamnog piva.Popiše ga i odoše u Luna park da se ispovraćaju i izjebu, ali avaj nemaše dilda, a mužjaci bejahu nekako čudno mlohavi i pijani, tj. nefunkcionalni.

2. Cvrkut svrake probudio je usnule lepotice koje su isle po pivo na Beer Fest i tamo zakljucile postojanje tamnog piva.Popiše ga i odoše u Luna park da se ispovraćaju i izjebu, ali avaj nemaše dilda, a mužjaci bejahu nekako čudno mlohavi i pijani, tj. nefunkcionalni.Lepotice razocarano

3. Cvrkut svrake probudio je usnule lepotice koje su isle po pivo na Beer Fest i tamo zakljucile postojanje tamnog piva.Popiše ga i odoše u Luna park da se ispovraćaju i izjebu, ali avaj nemaše dilda, a mužjaci bejahu nekako čudno mlohavi i pijani, tj. nefunkcionalni.Lepotice razocarano prasnuše u smeh

4. Cvrkut svrake probudio je usnule lepotice koje su isle po pivo na Beer Fest i tamo zakljucile postojanje tamnog piva.Popiše ga i odoše u Luna park da se ispovraćaju i izjebu, ali avaj nemaše dilda, a mužjaci bejahu nekako čudno mlohavi i pijani, tj. nefunkcionalni.Lepotice razocarano prasnuše u smeh, jer je Psihomodo pop zasvirao "Ja volim samo sebe"

5. Cvrkut svrake probudio je usnule lepotice koje su isle po pivo na Beer Fest i tamo zakljucile postojanje tamnog piva.Popiše ga i odoše u Luna park da se ispovraćaju i izjebu, ali avaj nemaše dilda, a mužjaci bejahu nekako čudno mlohavi i pijani, tj. nefunkcionalni.Lepotice razocarano prasnuše u smeh, jer je Psihomodo pop zasvirao "Ja volim samo sebe".Skinuše

6. Cvrkut svrake probudio je usnule lepotice koje su isle po pivo na Beer Fest i tamo zakljucile postojanje tamnog piva.Popiše ga i odoše u Luna park da se ispovraćaju i izjebu, ali avaj nemaše dilda, a mužjaci bejahu nekako čudno mlohavi i pijani, tj. nefunkcionalni.Lepotice razocarano prasnuše u smeh, jer je Psihomodo pop zasvirao "Ja volim samo sebe".Skinuše svoje perike

7. Cvrkut svrake probudio je usnule lepotice koje su isle po pivo na Beer Fest i tamo zakljucile postojanje tamnog piva.Popiše ga i odoše u Luna park da se ispovraćaju i izjebu, ali avaj nemaše dilda, a mužjaci bejahu nekako čudno mlohavi i pijani, tj. nefunkcionalni.Lepotice razocarano prasnuše u smeh, jer je Psihomodo pop zasvirao "Ja volim samo sebe".Skinuše svoje perike i poskočiše

8. Cvrkut svrake probudio je usnule lepotice koje su isle po pivo na Beer Fest i tamo zakljucile postojanje tamnog piva.Popiše ga i odoše u Luna park da se ispovraćaju i izjebu, ali avaj nemaše dilda, a mužjaci bejahu nekako čudno mlohavi i pijani, tj. nefunkcionalni.Lepotice razocarano prasnuše u smeh, jer je Psihomodo pop zasvirao "Ja volim samo sebe".Skinuše svoje perike i poskočiše razdragano

9. Cvrkut svrake probudio je usnule lepotice koje su isle po pivo na Beer Fest i tamo zakljucile postojanje tamnog piva.Popiše ga i odoše u Luna park da se ispovraćaju i izjebu, ali avaj nemaše dilda, a mužjaci bejahu nekako čudno mlohavi i pijani, tj. nefunkcionalni.Lepotice razocarano prasnuše u smeh, jer je Psihomodo pop zasvirao "Ja volim samo sebe".Skinuše svoje perike i poskočiše razdragano po avlije

10. Cvrkut svrake probudio je usnule lepotice koje su isle po pivo na Beer Fest i tamo zakljucile postojanje tamnog piva.Popiše ga i odoše u Luna park da se ispovraćaju i izjebu, ali avaj nemaše dilda, a mužjaci bejahu nekako čudno mlohavi i pijani, tj. nefunkcionalni.Lepotice razocarano prasnuše u smeh, jer je Psihomodo pop zasvirao "Ja volim samo sebe".Skinuše svoje perike i poskočiše razdragano po avlije. Maloletni delinkvent

11. Cvrkut svrake probudio je usnule lepotice koje su isle po pivo na Beer Fest i tamo zakljucile postojanje tamnog piva.Popiše ga i odoše u Luna park da se ispovraćaju i izjebu, ali avaj nemaše dilda, a mužjaci bejahu nekako čudno mlohavi i pijani, tj. nefunkcionalni.Lepotice razocarano prasnuše u smeh, jer je Psihomodo pop zasvirao "Ja volim samo sebe".Skinuše svoje perike i poskočiše razdragano po avlije. Maloletni delinkvent R.P. sinoc je nakon

12. Cvrkut svrake probudio je usnule lepotice koje su isle po pivo na Beer Fest i tamo zakljucile postojanje tamnog piva.Popiše ga i odoše u Luna park da se ispovraćaju i izjebu, ali avaj nemaše dilda, a mužjaci bejahu nekako čudno mlohavi i pijani, tj. nefunkcionalni.Lepotice razocarano prasnuše u smeh, jer je Psihomodo pop zasvirao "Ja volim samo sebe".Skinuše svoje perike i poskočiše razdragano po avlije. Maloletni delinkvent R.P. sinoc je nakon obijanja lokalnog Video kluba

13. Cvrkut svrake probudio je usnule lepotice koje su isle po pivo na Beer Fest i tamo zakljucile postojanje tamnog piva.Popiše ga i odoše u Luna park da se ispovraćaju i izjebu, ali avaj nemaše dilda, a mužjaci bejahu nekako čudno mlohavi i pijani, tj. nefunkcionalni.Lepotice razocarano prasnuše u smeh, jer je Psihomodo pop zasvirao "Ja volim samo sebe".Skinuše svoje perike i poskočiše razdragano po avlije. Maloletni delinkvent R.P. sinoc je nakon obijanja lokalnog Video kluba, u svom stanu

14. Cvrkut svrake probudio je usnule lepotice koje su isle po pivo na Beer Fest i tamo zakljucile postojanje tamnog piva.Popiše ga i odoše u Luna park da se ispovraćaju i izjebu, ali avaj nemaše dilda, a mužjaci bejahu nekako čudno mlohavi i pijani, tj. nefunkcionalni.Lepotice razocarano prasnuše u smeh, jer je Psihomodo pop zasvirao "Ja volim samo sebe".Skinuše svoje perike i poskočiše razdragano po avlije. Maloletni delinkvent R.P. sinoc je nakon obijanja lokalnog Video kluba, u svom stanu затекао голог Крис Крокера

15. Cvrkut svrake probudio je usnule lepotice koje su isle po pivo na Beer Fest i tamo zakljucile postojanje tamnog piva.Popiše ga i odoše u Luna park da se ispovraćaju i izjebu, ali avaj nemaše dilda, a mužjaci bejahu nekako čudno mlohavi i pijani, tj. nefunkcionalni.Lepotice razocarano prasnuše u smeh, jer je Psihomodo pop zasvirao "Ja volim samo sebe".Skinuše svoje perike i poskočiše razdragano po avlije. Maloletni delinkvent R.P. sinoc je nakon obijanja lokalnog Video kluba, u svom stanu затекао голог Крис Крокера kako se zadovoljno samozadovoljava

16. Cvrkut svrake probudio je usnule lepotice koje su isle po pivo na Beer Fest i tamo zakljucile postojanje tamnog piva.Popiše ga i odoše u Luna park da se ispovraćaju i izjebu, ali avaj nemaše dilda, a mužjaci bejahu nekako čudno mlohavi i pijani, tj. nefunkcionalni.Lepotice razocarano prasnuše u smeh, jer je Psihomodo pop zasvirao "Ja volim samo sebe".Skinuše svoje perike i poskočiše razdragano po avlije. Maloletni delinkvent R.P. sinoc je nakon obijanja lokalnog Video kluba, u svom stanu затекао голог Крис Крокера kako se zadovoljno samozadovoljava и замишља

17. Cvrkut svrake probudio je usnule lepotice koje su isle po pivo na Beer Fest i tamo zakljucile postojanje tamnog piva.Popiše ga i odoše u Luna park da se ispovraćaju i izjebu, ali avaj nemaše dilda, a mužjaci bejahu nekako čudno mlohavi i pijani, tj. nefunkcionalni.Lepotice razocarano prasnuše u smeh, jer je Psihomodo pop zasvirao "Ja volim samo sebe".Skinuše svoje perike i poskočiše razdragano po avlije. Maloletni delinkvent R.P. sinoc je nakon obijanja lokalnog Video kluba, u svom stanu затекао голог Крис Крокера kako se zadovoljno samozadovoljava и замишља povelik krastavac

18. Cvrkut svrake probudio je usnule lepotice koje su isle po pivo na Beer Fest i tamo zakljucile postojanje tamnog piva.Popiše ga i odoše u Luna park da se ispovraćaju i izjebu, ali avaj nemaše dilda, a mužjaci bejahu nekako čudno mlohavi i pijani, tj. nefunkcionalni.Lepotice razocarano prasnuše u smeh, jer je Psihomodo pop zasvirao "Ja volim samo sebe".Skinuše svoje perike i poskočiše razdragano po avlije. Maloletni delinkvent R.P. sinoc je nakon obijanja lokalnog Video kluba, u svom stanu затекао голог Крис Крокера kako se zadovoljno samozadovoljava и замишља povelik krastavac премазан сенфом

19. Cvrkut svrake probudio je usnule lepotice koje su isle po pivo na Beer Fest i tamo zakljucile postojanje tamnog piva.Popiše ga i odoše u Luna park da se ispovraćaju i izjebu, ali avaj nemaše dilda, a mužjaci bejahu nekako čudno mlohavi i pijani, tj. nefunkcionalni.Lepotice razocarano prasnuše u smeh, jer je Psihomodo pop zasvirao "Ja volim samo sebe".Skinuše svoje perike i poskočiše razdragano po avlije. Maloletni delinkvent R.P. sinoc je nakon obijanja lokalnog Video kluba, u svom stanu затекао голог Крис Крокера kako se zadovoljno samozadovoljava и замишља povelik krastavac премазан сенфом kako se primiče

20. Cvrkut svrake probudio je usnule lepotice koje su isle po pivo na Beer Fest i tamo zakljucile postojanje tamnog piva.Popiše ga i odoše u Luna park da se ispovraćaju i izjebu, ali avaj nemaše dilda, a mužjaci bejahu nekako čudno mlohavi i pijani, tj. nefunkcionalni.Lepotice razocarano prasnuše u smeh, jer je Psihomodo pop zasvirao "Ja volim samo sebe".Skinuše svoje perike i poskočiše razdragano po avlije. Maloletni delinkvent R.P. sinoc je nakon obijanja lokalnog Video kluba, u svom stanu затекао голог Крис Крокера kako se zadovoljno samozadovoljava и замишља povelik krastavac премазан сенфом kako se primiče morskoj zvezdi

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.