ПА ШТА што човек помиње Фејсбук овде? Океј, пљуван је Фејбсук преко дефиниција. Океј, на Фејсбуку нису кул ликови (јер сте то ви). Ни ја не волим ОНО што је пљувано о Фејсбуку овде, али волим Фејсбук јер је практичан. И сигуран сам да је многима овде овакав линк био потребан. Хвала на овоме.
evo ga rešenje, ako neko nije skontao do sada...
http://www.askvg.com/how-to-get-the-good-old-classic-chat-interface-back-in-facebook/
izvinjavam se ako je neko već okačio.
da li misliš da te gomila ljudi neće iznapušavati što uopšte pominješ FB ovde?
Па он је већ децхко трансфер, тешко да може горе да буде...
Do jaja je Syky samo mi reci jel postoji rešenje da se povrati stari inbox na fejsu, ne da mi stižu poruke sa četa u isti ?
нека бре...
Силаре, има тема већ, па си требао у њој да окачиш, али нема везе.
Ево рецимо ја сам имао неки други линк, па сам замијенио то са овим
ПА ШТА што човек помиње Фејсбук овде? Океј, пљуван је Фејбсук преко дефиниција. Океј, на Фејсбуку нису кул ликови (јер сте то ви). Ни ја не волим ОНО што је пљувано о Фејсбуку овде, али волим Фејсбук јер је практичан. И сигуран сам да је многима овде овакав линк био потребан. Хвала на овоме.
Fejs je keva. Neću sigurno da plaćam telefonski račun ko budala, kad mogu da četujem sa ljudima iz Crne Gore.
Нпр мени да шаље овамо хот поруке и тако то....
Па да, фејсбук је кориснији него вукајлија ако ћемо право, џабе пљујете :)
Stari čeeeet
Silkane svaka ti dala!
Kad ćemo opet da hotujemo?
Сјутра, малоприје сам га сломио провјеравајући који је сајт од оних бољи лололо
Hahaha, kad ne veruješ meni.
nema na čemu ljudi ;)
Meni bas danas stigao komp sa opravke i odmah mi prebacilo na ovo novo sranje od ceta. Spasio si me :) hvala!
Nema na čemu ;)