![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jel vuko neko suhomesnato u Paraliju il degod?
Ja sam vuko pršut za tokom puta i teglu džema od kajsije.
I šta sad, niko ne nosi kulen u Grčku?! Šta jedete tamo, giros, k'o pičke?
Pa to...al koliko kila može da se prenese preko granice. Kontam da ne mogu celu svinju da odvučem?
Ma njih je zajebala ova kriza svi strajkuju, valjda te nece peglati
Pravi ti meni giros u Srbiji pa ću da jedem kolko oćeš kulena(ako Štefi ne ukrade).
Čvarke ne smeš ič, oni su netolerantni i sjebu se veoma brzo, pogotovo leti, a dok stigneš do mora u autu gde je plus 50, od nji će biti lizalica! meso je isto lako sjebivo i pokvari se il dokupi neku bakteriju dok si reko Ena Popov... jedeš meso roštiljsko a mišiš da ima normalan ukus dok se ne prokenjaš! kad je konzerva natekla, tj kad joj je onaj oklop izašo iz reglaže, odma bacaj, ne znam kako se zove ta bakterija al je zajebana, otrovaćeš se. narezak lako popuši tu bakteriju. krvavica ne znam šta je. sve u svemu, ko imaš onaj fridž moš šta oćes nosit, ko nemaš najedi se kući mesa, a na moru cepaj ugljene hidrate i kradi čokoladice.
Ništa, ješću giros, šta da radim...
Možeš fridž ceo, onaj od 15 kila, moj drug je išo prošle godine tamo, ali tamo ti rana nije skupa baš tolko.