![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Crne pantalone, crnu bodi majicu. Beli kaiš sa onim metalnim srebrnim kockicama. Bele čarape, bele bokserice. Crni sat i crno-srebrna brojanica.
U mojoj šarenoj sobi.
Црну најки тренерку, белу мајицу и беле чарапе.
Ništa posebno...
Дођи код мене, сам живим, и понеси сисе, обе. :)
crvenu plišanu pidžamu
Вако, прави јебачки аутфит.
Црне чарапе на пруге
Кариране папуче
Тренерка стара 4 године (прекратка)
И мајица дугих рукава која изгледа као мајица кратких.
Papuče, crne čarape, farmerke, sivi duks.
Ovako: debele carape, duks, ispod majicu na kratke, farmerke, ispod helanke, pa preko jedan džemper, onako, zlatiborac. I neke patofne. Više lice na čizme, ali nemaju đon, tj. to su patofne :) I preko ćebe, kao Voldemor izgledam, ko da imam ogrtač, i duplo sam uvećana od svih slojeva. I ako imam grejanje ludačko, eto, kad sam bolesna.
Isto što i juče.
Dres Nike Kranjčara iz Tottenhama, crnu trenerku, teget plave čarape..ispod bokserice i potkošulja (to obavezno)
Sta vam je s ovim temama...
Pošto danas ceo dan učim kod kuće, pustila sam devojke na slobodu, nema brusa, samo treša, gaće bubregare, zima mi je, vunene čarape i neki muški duks :D
Sve u svemu, nimalo sexy...
http://media.tumblr.com/tumblr_ledl8queK11qdxzer.gif
Hahahahahahahahahah!
mislim da je to i svrha ove teme
takva je tema, jebeni transfer od teme