Šta nosite na sebi trenutno?

1. Crne pantalone, crnu bodi majicu. Beli kaiš sa onim metalnim srebrnim kockicama. Bele čarape, bele bokserice. Crni sat i crno-srebrna brojanica.
    U mojoj šarenoj sobi.

2. Црну најки тренерку, белу мајицу и беле чарапе.

3. Ništa posebno...

Дођи код мене, сам живим, и понеси сисе, обе. :)

4. crvenu plišanu pidžamu

5. Вако, прави јебачки аутфит.
    Црне чарапе на пруге
    Кариране папуче
    Тренерка стара 4 године (прекратка)
    И мајица дугих рукава која изгледа као мајица кратких.

6. Papuče, crne čarape, farmerke, sivi duks.

7. Ovako: debele carape, duks, ispod majicu na kratke, farmerke, ispod helanke, pa preko jedan džemper, onako, zlatiborac. I neke patofne. Više lice na čizme, ali nemaju đon, tj. to su patofne :) I preko ćebe, kao Voldemor izgledam, ko da imam ogrtač, i duplo sam uvećana od svih slojeva. I ako imam grejanje ludačko, eto, kad sam bolesna.

8. Isto što i juče.

9. Dres Nike Kranjčara iz Tottenhama, crnu trenerku, teget plave čarape..ispod bokserice i potkošulja (to obavezno)

10. Sta vam je s ovim temama...

11. Pošto danas ceo dan učim kod kuće, pustila sam devojke na slobodu, nema brusa, samo treša, gaće bubregare, zima mi je, vunene čarape i neki muški duks :D
    Sve u svemu, nimalo sexy...

12. debeli pacov

Hahahahahahahahahah!

13. mislim da je to i svrha ove teme

14. takva je tema, jebeni transfer od teme

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.