![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Šta preferirate?
Јање наравно...
OBA! ali ipak jareće je keva!
Topla jagnjetina je neprejebiva...
janje!
ја нисам ни за једну од те две.
Прасеће је најбоље
@Ming
jedeš toplu jagnjetinu? ne mogu vruču sa ražnja nikako, samo kad se ohladi..da nisi pomešao možda sa JARETINOM? ona se jede vruča i neprejebiva je.
Ma, pragnje
Оба. Ал' ако мора да се бира, онда свиња.
Врућа јагњетина и хладно пиво је боље од секса.
Јагње једем док је вруће а после пређем на свињштину.
Svinjsko, jeste da ispadam hanibal al aj sad.
Svinjsko, jagnjeće smrdi.
Jagnjeći ZAPETLJAČ! Što će reći nogice. Odvratno zvuči, ali vrhunsko glololodjanje :)
Ja cepam oba i u nedoumici sam koje više volim. Jedino što znam je da mi ponekad bude muka od vruće jagnjetine, a sad, ne znam da li je to do hrane koju jedem ili do količine koju pojedem. :)
Оба, ал' преферирам прасе, нарочито ако се јагње из'лади, онда није ни за курац.
To bre!
Jagnjeće ne jedem, jer mi bude muka od mirisa onog, jednom sam ga jela u kombinaciji sa kuvanim krompirom i mislila sam da ću povratiti...
Ljudi moji...JAGNJETINA je mlada OVCA, a ona se ne jede vruća inače...zeza stomak posle, ozbiljno
JARETINA je mlada KOZA, JARAC kurac lolo, i to je najslađe pečenje na svetu kad je VRUĆE!! E sad, nisam jeo mlade lavove i zebre, pa mojne me shvatite objektivno lololo
Jede se toplo, ali ne manisem ni ladno, stavise sace domazem tanjirce.