Stripoteka

1. DŽANKEE ČITA ZAGORA LOOOOOOOOLLLL

2. Nemam ništa od vaših odgovora, džaba ste mi zaklopili pitanja.

3. ni mi nemamo ništa od toga što si žensko, bar za sada lolo

4. JBG POGREŠNO VREME POKUŠAJ SUTRA LOOOL

5. LOOOL KOJI POPIZD SAD KONTAM PINGUJE OOLOOL

6. JA KAD NISAM JEBO IMAO SAM NEKIH DVJESTO KOMADA ZAGORA I ONDA OTIŠAO U STRIPOTEKU DARKWOOD I ZAMENIO ZA DESET SOMA PA NA MATURSKOJ EKSKURZIJI U BUDIMU GLEDO STRIPERKE 40 + LOOOOOOOL

7. MATURSKOJ EKSKURZIJI U BUDIMU GLEDO STRIPERKE 40 + LOOOOOOOL

AMATEUR LEVEL
    MENI PREKO KURTONA PUSHILA MADJARSKA KURWA DOK JE ORTAKU PEWALA MADJARSKU HIMNU ILI TAKO NESHTO ZA TE ISTE PARE DOKE MU DRKALA

30 MARAKA LO LO LO

8. LOOOOL KOJA SAM NOOBARAAAAA

9. Našla sam dva broja stripa Horor, a ne mogu da nađem ostale. Uglavnom se ponavljaju prvi brojevi. Da li neko ima ostale brojeve, kakvi su?

10. Ja imam sledece stripove:
    1. Zagor
    2. Alan ford
    3. Miki
    4. TEX
    5. Blek
    7. Kriminal
    8. Lazarus Led
    9. Simpsonovi
    10. Max Magnus
    EDIT :
    DILAN DOG, MISTER NO, BRAD BARON nepravedno zaboravljenji

Zagora oko 200 komada , alana forna 150, ove ostale oko 20-30

11. Đe ti je Dylan dog?

12. Zadnji Dylan Dog (Veseli Cetvrtak), #83 Zarobljene duše jebe. Tekst pisala Paola Barbato, crtao Angelo Stano. Više od ovoga stvarno ne treba..ok, jedino da Sclavi piše tekst :D
    http://www.darkwood.co.rs/assets/images/cover/176/244/30149_1402569209.jpg

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.