Prijava

Od kratkih stripova, tu je Hogar Strašni, koji već godinama izlazi u Zabavniku, pošto su ukinuli Miki Mausa i Diznijeve stripove zbog ne plaćanja Diznijevoj kompaniji(tako je nestao i Mikijev zabavnik, na kome sam odrastao).Od karikatura tu je Geri Larson, čije karikature takodje izlaze u Zabavniku.Zabavnik izbacuje i stripove u nastavcima koji su veoma dobri(Tuluz Lotrek, Modesti Blejz i sl.).Jedino mi nije jasno zašto i dalje objavljuju Garfilda na zadnjoj strani.

Hogar je super, ali Helga je zakon ;)

Drago mi je da vidim da Barracuda doprinosi nesto mojim temama.Taman htedoh da ga ogovaram sa nekim clanom kako samo komentarise.

ја сам тај члан :) зна то баракуда зато ме и неодољиво и воли другачије од свих

Jeste htela sam da ogovaram sa sevastom.Sa njim se najbolje tracari.:D

Šano, aj bez mene nađi onaj strip "Bijo jednom jedan mif", života ti moga.

Naci cu ga i skenirati ceo ovde,ovih dana!Obecavam.:D

Naci cu ga i skenirati ceo ovde,ovih dana!Obecavam.:D

Sandman je mama, najveća priča koju sam ikada pročitao. Epsko delo o samim pričama, legendama, bajkama i o njihovom stvaranju, životu i nestajanju.

Glavni lik je Morpheus, San, gospodar priča i snova, jedan od sedam Večnih, koji su oličenja čistih ideja koje nas okružuju. Sporedne likove čini najraznovrsnija galerija, od Šekspira i njegovih vilenjaka do bogova svih parteneona pa do zaboravljenih likova iz starih stripova.

Možete kupiti od Belog Puta za oko 800 din po zbirci, ali nisu još sve preveli, ili možete biti pirat, ako znate engleski :

http://www.comicoo.com/Sandman/index.htm

"Stripoteka"je bila neprevaziđena;doduše,izlazi i sad,ali mi nekako nije to-to.
Wil Eisner-"Spirit","Alan Ford",božanstveni "Aster Blistok"i "Drakuleta" by Ribera...nigde ne mogu da nadjem taj strip(Drakuletu),još od osamdesetih,kad sam bila malji deca."Aksa","Kosmički putnici","Džoni Hazard","Vam","Svet mutanata","Romeo Braun"...ne mogu svega da se setim!

Čoveče!!Stari(prvi) logo "Alana"...šmrc,puf,pant!

Омиљени стрип,ћале и ја га обожавамо.

The,zna se šta je elita međ' stripovima...:)

Zanima li nekoga kolekcija Dilana Doga (predratnih pedesetak brojeva)? Nudim na prodaju ili, eventualno, neku razmenu...