Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Većinu Zabavnikovih stripova gotivim ali ponekad mi oni Šermanovi stripovi opako idu na kurac.
http://www.amazingsuperpowers.com/2012/07/reply-all/
ЕДИТ: Постоји и тајни стрип на свакој страни, који често даје поенту целини.
Znam, ali ne želim. Nije to – to. Veći mi je gušt kad kupim. Ja sam legalista. :P Mada da imam tablet, možda bih i downloadovao.
Nego, je l' čitao neko stripove Milana Konjevića "Faktor 4" i "Divlja magija"? LOL
Izlazili su vrlo kratko, naravno da niko nije kupovao pa su ih ukinuli baš kad su trebali da naprave cross-over. I tako, imam sve brojeve.
Valsinarbe, ženi me više! Dosadiću ljudima koliko te progonim!
Sad ću da te reportujem zbog spama.
Gde bi se moglo doći do Sandmana sad online? Comicoo ugašen.
Izlazili su vrlo kratko, naravno da niko nije kupovao pa su ih ukinuli baš kad su trebali da naprave cross-over. I tako, imam sve brojeve.
Читао их ја.
Faktor 4 jesam jedno 2-3 broja. A je li čitao neko Škorpiju?
Škorpija je sjajan, ali sam ga čitao samo u Zabavniku, nisam pročitao kraj priče.
Славко, овде имаш линкове за СВЕ што је изашло или излази или ће излазити у Америци, макар је тако било пре 3-4 године када сам скидао Сендмена, Причера, Трансметрополитен и остала Вертиго издања. Треба да се реегиструјеш, сачекаш да ти одобре профил, постујеш на форум и тек онда да видиш линкове за скидање, и ако ти налог није активан месец дана бришу га, профи скенирају ликови и квалитет је одличан.
http://komics-live.com/
Читао сам ја, како да кажем, није ме се дојмило.
Isti slučaj.
Јел зна неко колико има епизода Плашта и очњака, овога што сад излази у Забавнику? Јако ми је занимљиво.
Едит: и јесте видели да има негде да се набави код нас?
Plašt i očnjaci su izlazili i pre 3-4 godine isto u Zabavniku. Ne znam da li ponavljaju ili izbacuju nove.
Jao, sjećam se "Plašta i Očnjaka" mislim da je strip iz Francuske, tako mi bar djeluje artwork. Ne znam ima li se đe nabaviti komplet izdanje jer su moji zabavnike jednom prilikom stavili pored neke vreće krompira što je zagnjilio, te su usljed omekšalih polupohabanih stranica i mirisa koji se širio iz istih morali biti bačeni. A bila je to ogromna kolekcija :(
Знам, знам, све сам прочито до сада... стрип јесте француски. Најбољи који сам читао у Забавнику, пуши га Тинтине!
Ja rešio da ukoričim Zabavnik za ovu godinu, ima li neko iskustva sa tim? A niko ne spominje Spirua i Fantazija.
Пао сам у депресију од њих, пошто свака Спирина девојка погине. Јебем ти живот.
Ja sam moje uspeo da sklonim, imam nekih 400 epizoda, Tin-Tin, Rip Kirbi, Modesti Blejz, Škorpija, Misterija, Dikan, Adler, Plašt i Očnjaci itd.
А јеси исцепао стрипове или си целе забавнике коричио?