GamePlay

1. www.gameplay.rs/ipb

Mali forumčić, nema puno ljudi,pa banite da trolamo.

2. hihihi

Jeste forum u tukiju sad, ali da bane malo ljudi i sve full.

3. Fulaja do jaja. Upadaj, nećeš umret'. Ima ok likova. Sad je veći smor jer letio svejedno niko ništa ne pika.

4. kako se rade trikovi na tastaturi na pesu10? ako mi objasnis to, registrujem se na forum :)

5. Ne igram PES na kompu, više volim na džoju, ali da probam.
    Mislim da na PCu nisu definisane kontrole za desni analog stick, to pod 1 treba da uradiš.
    Kad si u napadu, stiskajući nekoliko puta taster za menjanje igrača, radiš "biciklicu".
    Kada obrneš desni analog, ono se okrene ono sa loptom.
    Kombinacija onog LT i RT(na tastaturi definišeš sam kako šeliš) sa desnim i levim analogom radiš neke finte. Levi analog ti je za kretanje, naravno,to su ti strelice na tastaturi, nije ništa posebno.
    Npr, držiš to LT, tj X na tastaturi,npr i opalis desni analog "levo-desno", on pravi neki potez.
    Malo je nezgodno na tasti da se odradi to... Neka ti desni analog bude 2468 na numpadu, ili bilo šta.
    I da, kad stisneš šut i pas istovremeno + gore ili dole, na taj način zalomiš igrača.
    Eto, ja bolje ne znam da li mogu objasniti tekstualno.

6. Tenks :D
    sad cu da se registrujem..

7. Niš. Samo da nas nakupim na forumu što više ponovo. Ovo nam je treći put da menjamo sajt zbog raznih problema.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.