Jel može pičke bez para?

1. Pusti budalu, ovim si pokazala da si gora od njega/nje

2. Aloo bree!!! Mojne TaRaru da dirate... Ne volim čak ni kada trolovi zajebavaju žemske... Budite džentlmeni... Ae sad fino nastavite sa temicom... I mrš u :*

3. Jao gde će ti duša tarara...

4. Kamara, ionako mi je mali i tanak, tako daaa...

5. Naravno, poznato je da ljudi sa malim djokicama voze fensi kola

6. Новац није пресудан за добијање пичетине, али га је пожељно имати и много олакшава ствари. Треба увек имати у виду да је човек део животињског царства, али се нека понашања која су типична за животиње код човека испољавају на знатно перфиднији латентни начин. Код животиња, најјачи мужијак јебе, а како смо ми давно превазишли физичку снагу као главни знак плодности мочуге, оно што игра пресудну улогу код жена јесте интелигенција, духовитост и нажалост многих нижих класа у капиталистичком друштво, новац. Механизам је јасан. Интелигенција и духовитост су јасни знаци који су намењени женској подсвести да је мужијак способан да се брине о потомству. Наравно, треба нагласити да је циљ сваке мушко-женске интеракције којтус и продужетак врсте, односно тако би било да нема самосвети и рационалног. Новац је пак јасан сигнал да је мушкарац способан и прихваћен у друштву. Свака жена која каже да новац није битан прича празну причу.

7. Нормално да може , бар код нас млађих , контам да се то промени под старије дане ...

8. A jel moze motike bez pičke?

9. Hahaha, pa ja ne verujem koliki broj kretencina ima na ovom sajtu.

10. TaRara
    Ok,ja sam ispala prostak. Osoba koja me je prozvala je kulturna i bira reči.

TARARA ZASXTO RETORISXESX I DONOSISX ZAKLJUCXKE KO GUZANA MANCXIC?

11. ma moze, kako nece moci, samo moras znati prave picke jbg :))

12. Може. Жене воле кад бркови жаре!!! Не требају паре, бре!

13. može..ja dobijo..više puta...a može i pare bez pičke... dobijo sam pare više puta a nemam pičku...

14. a može i pare bez pičke.

pa naravno brate , bez pičke je lakše zaraditi lovu..

15. a jel može karađorđeva ili mešano bez salate?

16. pare troše pičku!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.