Најлуђа ствар коју сте урадили кад сте били пијани?

1. Možda je neko podbacio stolice a možda i imaju ovakvu gumu koja amortizuje kretanje i neravnine poda u auta a i prilično je stabilna lolo
    http://www.chinatraderonline.com/Files/Household/Furniture/Bar-Furniture/Bar-Chair-23285786544.jpg
    Stvarno, nije lepo od tebe da koristiš ovakve ružne reči:

Пре него што кренеш да серендаш следећи пут, размисли мало, ваљда имаш чиме.

Ništa ti nije čovek rekao, a i sajt je zabavnog karaktera nije božije jevanđelje. ;-) Možda je stvarno uradio, možda nije, za čije babe zdravlje voditi istragu. Idemooooo malenaaaaaaa

2. Da se ne lažemo, najnerealnija stvar ovde je da je sve ovo stajalo i nije palo iako su oni mrtvi pijani.

3. Eo ga Smarko pijan. Već si to napisao, daj sad nešto drugo :)

Јесам среће ми, мора' сам наћ пост :))

Што сам радио још...

Код универзитета сам иша' и редом чука' канте за смеће оне металне, свака је била улупљена, у ВЦ на универзитет' сам сломио све оне кантице за течни сапун што су закачене за зид, сломио сам лампијон неки велики у ходник исто тамо, на кружни ток, тј поред сам сломио бетонску канту за смеће велику...

Како сам волио да ломим кад се оп'јаним, што је то :)

4. Aj i da izdrži sve to ali šanzam, nerealno mi da su i oni mrtvi pijani mogli da stoje stabilno, još je nerealnije da su mrtvi pijani mogli da dignu kola, a najnerealnije je da su ta ista kola uspeli da stave na 4 stolice lolol.

5. Ja sam licno gledo coeka kako dize traktor sa sebe, nakon sto ga je isti pribio uz zemlju (pao preko njega, ali ga nije nagnjecio, bile neke sipke, sta li). Ne znam koji je model bio, ali ja ga neb moga dic sigurno. Ukratko, ja glavnom vjerujem, jerbo je zemljak, a mi ne lazemo lololo

6. Prebio sam Drakulu iz Direkora.

7. Нисам имао нека лудирања, ал' опет ћу да постујем, свиђа ми се тема:
    -диг'о знак "стоп" при повратку из града (вероватно нисам једини овде), чувао га једно годину дана са намером да окачим, а потом ћале направио од њега лопату за снег, хаха.
    -нас... тројица, четврти снимао. отишли из кафане у мојој улици у улицу испод и окренули комшији "осмицу" за 180 степени и оставили на сред пута. није прометна улица, ал' је био фазон кад су се чудиле комшије ујутру и пљувале оног ко му даде дозволу.
    -опет иста раја, отерали неку стару шкоду, комшији који је на две куће од овог са осмицом, до пола ливаде (то је задња улица у насељу, испод је ливада) и оставили доле.
    -кад сам се први и последњи пут обезнанио од алкохола да не знам 'де сам ни мало, пишао у неком паркићу у центру, наилазили пандури на 20 метара, ови ме упозорили, и по њиховим речима окренуо се ка њима и завршио радњу.
    -повраћао са терасе испред улазних врата, а затим скакао у даљ са исте јер сам био убеђен да обарам свој рекорд (била висине око метар и нешто преко) и скочио право доле у барицу и остао ту док ме нису видели остали кад су се разилазили.

нису неки, ал' јебига, макар су истинити.

8. Кад рече Ацо да је дига' знак стоп, сјетих се да сам ја ишчупа' лежећег милицајца (не знам како) код нас и бачио га комшијама у ливаду, виђела ме та баба, па ми се смијала $утри дан...

9. http://www.wtf-portal.com/uploads/posts/2011-09/1315987375_peglica.jpg

Ово су урадили код нас у ПГ, само што су је са стране поперили на два оваква стубића, н'о не могу слику наћ' сад

10. Pa dobro, ovi stubići su stabilni lolol.

11. Sto se traktora fergusona tice, ja mogu da dignem ZADNJI kraj tj, jedan zadnji tocak tako sto se okrenem ledjima i uhvatim ga za felnu i lepo oduprem nogama, i svaka Gruzanska Bikcina koja drzi do sebe to moze. , ali PREDNJI kraj sam samo jednom u zivotu video da dize covek, pred prodavnicom. Medjutim jednom je doslo do nesrece, i traktor se prevrnuo na moga komsiju, i prvi covek koji je dotrcao, i koji nikada nije ucestvovao u tim igricama, je SAM podigao prevrnut traktor dovoljno da ga izvuku. Covek je mozda imao 75 kila i nije bio poznat po snazi.
    Sve zavisi kako zapinjes, i da li imas zasta lepo da uhvatis to sto nosis ili dizes. Ko je nosio pijanog ili onesvescenog zna koliko je tesko, pa i ako ima samo 70 kila.

12. Истина је да зависи од хвата итд...
    Има још једна ставка која је мало могућа, постоје ензими које наше тијело лучи, како ми се чини, ако не гријешим, ти ензими спрјечавају да човјек искористи пуну снагу свог тијела, тачније ми користимо само 30% наше снаге..
    Е сад, ти ензими престају да се луче само у изузетним случајевима, типа кад ти је живот у опасности и добијаш ту назови надљудску снагу.

Постоји прича везана за то, нека госпоја је имала удес неђе тамо, не сјећам се ђе и клепио је камион, кабина камиона је била на ауто, она је могла да изађе и изашла је, међутим њена беба је била унутра, жена је запела и сама је подигла кабину камиона, изнијела бебу напоље, али је после тога остала непокретна.

Е сад, пошто сте ви обичне будалетине пијане исто ка' и ја, то се није десило :)

13. Mnoog adrenalina, tijelo je aktivirano maksimalno, mnogo jače kontrakcije i mnogo brže kontrakcije (što je bitnije za snagu) i opaaaa, ode kamion. Sasvim moguće.

14. То ми је испричао овај прије 4 године

Кемал Идризовић

Doktor nauka fizičkog vaspitanja i sporta, profesor antropomotorike i atletike, kondicioni trener. Predaje na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću, Crna Gora. Bivši vrhunski džudista, plodnu sportsku karjeru ostvario i u atletici, skijanju, odbojci. Radio kao kondicioni trener sa vrhunskim ruskim teniserima, crnogorskim rukometašima i fudbalerima. Autor je programa rada više crnogorskih reprezentacija, a sportisti sa kojima je radio su osvajači medalja sa svetskih i evropskih prvenstava. U naučno-istraživačkom smislu bavi se teorijom treninga, modelima periodizacije i motoričko-fiziološkim faktorima sportskih rezultata. Autor je dva univerzitetska udžbenika, a koautor jednog. Objavio je dve naučne studije, kao i veliki broj naučnih i stručnih radova.

А пошто ја страшно добро памтим небитне информације и занимљивости ето, остало ми у памћењу.

15. Pa eto ti u mom postu šta se desilo, dovoljno je mnogo adrenalina i čovjek je u stanju da digne neviđeno mnogo.

16. Objašnjavao sam u vozu, ispred WC-a, jedan minut pošto je voz naglo zakočio, kako se ovaj u WC-u, što ga čekamo da izađe, sav zapišao kad je voz naglo zakočio, dok je isti taj lik čekao rođenu ženu da izađe iz istog tog WC-a, što sam ukapirao tek kada je ona izašla.

17. Да... А река' је и да су зато они грмаљи од по преко 2 метра стражари у оне установе за поремећене људе јер се код њих исто може десит' неки поремећај па да луче млого адреналина па су прејаки, да их не могу обуздат' :)

18. Манијак
    Prebio sam Drakulu iz Direkora.

Ja znam o čemu pričaš.

19. Је л се то десило на Бањици?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.