Prijava

Da ja turim pod razno da ne zakacim ban. Sto je sigurno sigurno je.
Pitanje glasi : Sta cete raditi za novu godinu tj. kakvi su planovi?
Nekome je ovo glupa tema pogotovo zato sto je leto ali to nije tako u praksi. Uglavnom svi doteramo do 27-og ili 28-og decembra a niti znamo gde cemo za novu a kamoli s kim. I najgore od svega sta god dobro da smislis nikad dovoljno kesa. Nije mi se jednom dogodilo da osvanem na 1.1 xxxx godine u sobi punoj stranaca. Jos nesto. Sigurno ste primetili da nova godina u vecini slucajeva razocara. Ima li ko neku mocnu ideju kako provesti novaka a da se ne razocaras mnogo tj. proslava ispuni ocekivanja?
Nesto sam razmisljao o tome ovih dana i rekoh sebi : Sta ja volim i koga? Zasto uopste i slavim? Koji je cilj svega ovoga? Gde ide moj zivot? Sta li je za rucak? (opa, pretera ja malo u toku mojih misli)
Iznedrio sam najbolje resenje za sebe : apstinencija od najvecih hitova 2011 do 31. decembra kad pristupam ilegalnom skidanju sadrzaja. Kilo sladoleda u frizu sa 6l kole vec cekaju. Baba uposlena na proizdodnji najboljih sendvica koje je macak mogao da smisli. Tri milke od 250g raznih ukusa cekaju kod monitora zajedno sa HD sadrzajem skidanim predhodnih dana. Dok moje drustvo pije, povraca i unistava proslavu nove mackina uziva u svemu sto voli. Hrani, picu i kvalitetnim filmovima.
Koje su vase ideje i vidjenja proslave Nove godine?

Nisi citao post nego samo naslov gospodine Ritchie. Busted LOL

Čitao sam i ponavljam
još je Avgust.

Brate, ja novu godinu planiram 3 godine unapred. I obično negde na drugoj strani planete, tako da, kada je ovde ponoć, tamo je podne, a ja ležim na plaži pod suncem, okružen emo cavama i društvom.

Nova godina kuca na vratima!!!!

Isti kurac ko i svaki izlazak, samo obučem šulju..

Brate, ja novu godinu planiram 3 godine unapred. I obično negde na drugoj strani planete, tako da, kada je ovde ponoć, tamo je podne, a ja ležim na plaži pod suncem, okružen emo cavama i društvom.

Brate , idi fotkaj nešto ..Duhovitost ti nije na nivou..

На Дугино Посело, као и сваке Нове године.

Ja ću novu godinu provesti radno ili u krugu porodice :p

Ја сам одлучио да ове године не обећавам никоме ништа.
Дакле до 30. децембра нећу знат ђе ћу, јер сам се прошле зајеба' свјетски, имао сам милион бољих понуда након што сам се договорио и дао паре.

Nema veze što je avgust , nova godina se planira par meseci...brzo to prodje septembar...oktobar....novembar.. decembar...

Ja ću verovatno biti sa devojkom...Tako da bi mi valjalo da nađem neku do decembra...

Nova godina? Šta je to osim poslednji izvod iz trezora za proknjižiti pre popunjavanja završnog računa...

Ев видите на шта је мислио човјек у август... Дође вријеме за нову, а ви још не знате ђе ћете :)

Може лок сад

lolololo, ja ne bih nigde. prošla sam prvi put od šesnaeste ostala kod kuće i uopšte mi nije smetalo. ako i ove bude tako, ne smeta.