Premijer Liga 2011/12

1. Јунајтед узима титулу свакако... А Евертон са Дрентеом од почетка има да избори опстанак! Тотенхем иде на 4. место и то је то... Арсенал на шетсо рецимо, а наредне године ако бог да и параскева вилендорфска испада из лиге. Па нек се јебу међусобно у рч, смрдљиви францушчићи ПУ!

2. Lapa Junajted titulu malo sutra. Ima još čitavo prvenstvo da se igra. Čelična odbrana Stouka još uvijek nenadjebiva na domaćem terenu.

3. 1. Junajted
    2. Siti
    3. Čelzi
    4. Totenhem
    5. Arsenal

4. Jes, jes, dok ti se Luis ne pokenja na tu tvoju tabelu.

5. To je moje mišljenje, jebiga.

6. Imam osećaj da to iz tebe govori subjektivna mržnja ka Junajtedu.

7. chaveze, cisto sumnjam da je Dub mislio na poziciju junajteda, vise ce biti da je to rekao zbog Liverpula, koji po filozofu nece ni u top 5

8. Ne zalećite se Mančesterovci, nikad se ne zna, nije džabe PL najbolja na svetu, ima jedna mudra izreka koja kaže: pod kojim uglom letiš u nebesa, pod tim te čeka hladna trebjesa.
    Znači, ima još MNOGO da se igra, a još ima i zimski prelazni rok, tako da ne bih ja dodeljivao još trofeje i pozicije.
    A konstatacija da su Totenhem i Arsenal bolji od Liverpula je blago rečeno debilna i pristrasna, pa neću ni da komentarišem. Forma je trenutna, klasa je večna. Realno, 4. mesto je odličan plasman, i ne bih se bunio za to.

9. Videćemo sve. Siti malo razočaro.

10. Мислим шта рећи, осим да је Њукасл на 3. месту иза Манчестер ситија и јунајтеда!!!!!!

11. Divi ga Filozof prorok, lololo
    Odsad nam ti davaš dojave

12. Ona govnarčina od sudije upropastila Everton!!! Ni za žuti nije bilo!

13. Divi ga Filozof prorok, lololo
    Odsad nam ti davaš dojave

All hail the new Dzankee! lololo

Мислим шта рећи, осим да је Њукасл на 3. месту иза Манчестер ситија и јунајтеда!!!!!!

Polako.

14. Јунајтед се јуче баш извукао, док нису умуљали онај први некако Норвич имао баш доста добрих шанси. Добили на искуство, јебига.

15. Kakav seks, 27 minut, a 4 komada im uvalili.

16. Za nevericu. I ja iznenađena.

17. Стариџ - Лампард - Стариџ - Лампард. Ко ли је следећи? :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.