Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Da, Tot - Liverpul je bilo savršenstvo od fudbala .. Pretposavljam da si skauzer..
JEBIIIIIIIIIIIII!!!!
S kim pričaš Sanšajne :D?
Ja samo da se zahvalim Gigsu što već 23 sezone radi ovo što radi. 900. utakmica u dresu Junajteda, i gol za pobedu i realnu šansu za titulu. Fala čika Rajan, još jednom.
А вала и Сколс повратник објашњава.
Чавез гитариста гаји посебна осећања према Рајану, сматрам да треба да му посветиш песму :)
Stara garda objašnjava. Zajedno imaju 75 godina jebote, a ne da siluju, nego strašno. Obožavam ih. Svi ovi novopečeni papučari megastarovski će do 33. da igraju u Al Ahliju za litar nafte. Ali ovo je vanvremenski.
Jedinstvo po običaju u 90tom minutu pffff..
A ti baš nemaš osećaja za cenjenje.
Cenim, poštujem i ljubomoran sam na njih, ali preterivanje. Barsa broj 2.
I čestitam Gigsu roditelju 900ti meč i Adebajoru rodjendan !!
U pravu si, ja sam malo presr'o. Suviše sam srećan jer su bogoci dali oba komada, pa k' srcu uzimam, Barsa mrtva, pocrkali odreda dabogda.
Arsenal oplodio Totenhem od 0-2 do 5-2 hahah.
Aj da izanaliziram ovaj meč..
Rosicki odigro najbolji meč od kako je u Arsenalu..Batici su izgleda preko noći narasla muda i počeo je da plodi terenom..Tu je i Volkot koji već unazad dosta mečeva igra ogavan fudbal i danas utrpa 2 komaTa..RvP je klasika kao i Arteta.. Benajuna umesto Oksa je bilo iznenadjenje ali Wenger je izgleda znao šta radi.. Sve u svemu, pišali smo po pevcima..
Valjda će ovaj meč pokrenuti tim jer dolaze jebeno teški mečevi (njukasl, liverp, siti)..
Da su igrali ovako protiv Milana možda bi i imali šansu, mada ko zna..
LONDON IS RED!!!
Van Persijev gol je promenio tok meča, po meni.... Gledao sam utakmicu i samo čekao kada će da ga uvali....
Metnu ga kardif liverpulu....
Тачно сам знао да ће Арсенал да добије кад је Сања дао гол за 1:2.
KAMAN ARS'NAL!
Liverpul igra Evropu!! Daće Bog pa će i Kardif da je igra :DD
Напокон и ја да се радујем неком Ливерпуловом трофеју.
Liverpul Arsenal sutra!
OPAAA
LOL!!
Karager čuva RVP-a?! Strašno.