Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Da, Tot - Liverpul je bilo savršenstvo od fudbala .. Pretposavljam da si skauzer..
JEBIIIIIIIIIIIII!!!!
S kim pričaš Sanšajne :D?
Ja samo da se zahvalim Gigsu što već 23 sezone radi ovo što radi. 900. utakmica u dresu Junajteda, i gol za pobedu i realnu šansu za titulu. Fala čika Rajan, još jednom.
А вала и Сколс повратник објашњава.
Чавез гитариста гаји посебна осећања према Рајану, сматрам да треба да му посветиш песму :)
Stara garda objašnjava. Zajedno imaju 75 godina jebote, a ne da siluju, nego strašno. Obožavam ih. Svi ovi novopečeni papučari megastarovski će do 33. da igraju u Al Ahliju za litar nafte. Ali ovo je vanvremenski.
Jedinstvo po običaju u 90tom minutu pffff..
A ti baš nemaš osećaja za cenjenje.
Cenim, poštujem i ljubomoran sam na njih, ali preterivanje. Barsa broj 2.
I čestitam Gigsu roditelju 900ti meč i Adebajoru rodjendan !!
U pravu si, ja sam malo presr'o. Suviše sam srećan jer su bogoci dali oba komada, pa k' srcu uzimam, Barsa mrtva, pocrkali odreda dabogda.
Arsenal oplodio Totenhem od 0-2 do 5-2 hahah.
Aj da izanaliziram ovaj meč..
Rosicki odigro najbolji meč od kako je u Arsenalu..Batici su izgleda preko noći narasla muda i počeo je da plodi terenom..Tu je i Volkot koji već unazad dosta mečeva igra ogavan fudbal i danas utrpa 2 komaTa..RvP je klasika kao i Arteta.. Benajuna umesto Oksa je bilo iznenadjenje ali Wenger je izgleda znao šta radi.. Sve u svemu, pišali smo po pevcima..
Valjda će ovaj meč pokrenuti tim jer dolaze jebeno teški mečevi (njukasl, liverp, siti)..
Da su igrali ovako protiv Milana možda bi i imali šansu, mada ko zna..
LONDON IS RED!!!
Van Persijev gol je promenio tok meča, po meni.... Gledao sam utakmicu i samo čekao kada će da ga uvali....
Metnu ga kardif liverpulu....
Тачно сам знао да ће Арсенал да добије кад је Сања дао гол за 1:2.
KAMAN ARS'NAL!
Liverpul igra Evropu!! Daće Bog pa će i Kardif da je igra :DD
Напокон и ја да се радујем неком Ливерпуловом трофеју.
Liverpul Arsenal sutra!
OPAAA
LOL!!
Karager čuva RVP-a?! Strašno.