BAG: Server www2

1. Koristim već ne znam koliko ovaj server i stavio sam da sam stalno ulogovan. Odem ja jutros na čet, hoću da postujem vidim izbaci mi ono za priijavu. Pogledam server, nisam skočio, i dalje je www2. Odem na svoj profil, vidim prijavljen sam. Odem onda na forum i vidim nisam prijavljen. I tako 23432479024729047 puta. Zaključio sam gde god da odem, izlogujem se. I to je samo na www2. Probao sam na www i www4 i sve normalno radi. Zna li neko u čemu je problem? Nemojte samo da kažete da sam otišao na drugi server, jer znam da nisam, proverio sam šurnaest puta.

2. Meni se to ne dešava, ali reče Kostić jutros da se tako nešto i njemu desilo, pisalo da je prijavljen, a nije i obrnuto, tako nešto, reći će on pošto sigurno snajperiše. :)

3. Čekam Koleta onda. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.