U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Dala sam ti plus jer si mi pretio na pvt da znaš gde živim.
:briše pvt:
laže kuja!
:) Opet sam dala plus jer lažem.
Avokado ne mož to bez kabla... Dao sam ti plus da bi i ti meni dao plus kad vidiš da sam ja tebi napisao da sam ti dao plus, a u stvari ti dajem minus o.O
iako sam BOŠNJAK daću ti plus jer takav sam ČOVIJEK
bio sam slinav od boleštine, pa ti dadoh BLUZ
EDIT: ko ima printscreen gde autor nazvan po nekom poznatom slepom čoeku (f.višnjić, s.matić ili sl.) komentariše definiciju precednika sajta sa dao sam plus bez čitanja
Sve je postalo pepeo i plus
Dao sam ti PilsPlus jer sam alkoholičar.
Dala sam ti plus jer imam krizu identiteta.
Dao sam ti plus, plus sam ti dao, ništa više nemam, al sam ti plus dao.
Дао сам ти плус, зато што ти је ово прва дефиниција, па да те мало мотивишем, иако је ово највеће срање које сам икад прочит'о.
Dao sam ti plus jer JA JEBEM
Dao sam ti plus jer sam jebeni lajker. JA PLUSIRAM!
Dao sam ti plus jer mi je umrla babatetka pa sam sad bogat čoek, mogu delim pluseve kako oću.
Dao sam ti plus jer imam na lageru
Dao sam ti plus jer sam danas pozitivan uprkos lošem vremenu i stanju u privredi.
:D
Krnuo minus pa pomnožio sa još jednim, kol'ko znam matematike, to je jedan korektan plus. Nema na čemu :*
Дао сам ти плус да имаш за 'леба.
дао сам ти БусПлус јер си сиротиња