Prijava

E ovako, mene interesuje, da li se zna koliki je ukupan broj RAZLIČITIH koncepata do sad definisan na Vukajliji. (Ne broj definicija, već broj koncepata - 500 definicija o Chucku Norrisu spadaju u jedan isti koncept)

Takođe, mislim da bi bilo pametno, povezati definicije koje se odnose na identičan koncept, a imaju malo drugačiji naslov u jedan koncept.

Npr. "lijepa žena" i "lepa žena" da otvori sve definicije s oba naslova. Slično je i "Misliti i cvijeće brati nije isto" ; "Nije isto misliti i cvijeće brati", "Misliti i cveće brati nije isto" i "Nije isto misliti i cveće brati".

Pa,lako je!Ako zelis mozemo da pokrenemo akciju prikupljanja takvih defki i da ih postujemo ovde i da im modovi daju isti naziv.

Jovičiću, modovi se time već uveliko bave.
Nemoguće je sve svrstati, ali bar većina je sređena.

Pa,mozemo pomoci modovima!
Da li ste mi ideju...

Rokejnđel, "Dali" se piše spojeno, ako pitaš što, to je zato što je to prezime slikara Salvadora. Okulturi se malo jebem mu platno i kičicu!

rokejndžel, znaš dobro šta sam ti rekao za ideje u koje imaš plan da uključiš moderatore....

Surovi, je l' to ono "Znaš li šta ćeš s tim planovima? Uključi ih u guzicu!"?

Surovi ne diraj je, ona mi je jedina pomagala kad smo radile 'generalku' onomad, zahvaljujuci mracnim silama, to je izumrlo jer vas moderatore ni 200 Roki ne moz' naterati da uposlite kaziprst, a devojka uvek radi za dobrobit flore i faune na sajtu! Sram te ubio Surovi:)

Ja bi sve to u aps.