Prijava

неће мајку јој слепачку

написао сам да сам носио оклоп кућне израде, те дебљине (другар га је правио од лима дебљине 2 мм, то сам и написао), килажа му је износила око 30 кг.

I da je to tako, meni samo nije jasno kako možeš sebe da porediš sa ljudima koji su s tim vežbali od detinjstva u kontinuitetu, mastiljalo jedno u načelu beskorisno.

Самопотапајући, раде ти живци превише. Опусти се. Само лагано. Твоје анализе су ретардиране, али твоје су. Имаш право на њих. Не слажем се са њима. Толико. Пријатно.

Мистер но, ма заболе ме, не поредим њих са собом, машиш поенту - истакао сам да би пад са висине од 2 метра са коња под тако тешком опремом (ево, процењена тежина за човека 170 цм пун оклоп - 30 кг, без оружја и штита) имао неку последицу, посебно пад на леђа. Уосталом, историчари кажу да је цар Душан управо тако погинуо. То и јесте поента. Колико ли је био тежак његов оклоп, ако историчари процењују да је био висок преко 2 метра?

У печатном заводу постоји теретана у којој се у континуитету већ генерацијама разрађује десница рука и преноси са рођака на рођака. Свако мисли за оног другог да је бескористан, али нико не мисли то за себе.

Granjka popusis mi kurac opaaa

Колико ли је био тежак његов оклоп, ако историчари процењују да је био висок преко 2 метра?

Не, не процењујемо, била је о томе прича пар страна раније.

цар душан није погино болиду

car,daj najbooesnije rimske vladare posle kaligule i nera

car,daj najbooesnije rimske vladare posle kaligule i nera

То већ није моја област, ал' сећам се да су Елагабал (посебно Елагабал) и Комод били прилични болесници. Али да одмах убијем сваку забаву, велико је питање за већину римских царева колико су били уистину луди, прљави и зли, пошто су као по правилу за већину њих сачувани списи њихових противника (толико о томе да победници пишу историју). Много је зајебана ствар кад се замериш писцу историјског извора.

Чмарко, одјеби.

Znaš šta, komotno nam posaftajte karinu, Srbin se izborio da oslobodi državu ratom i krvlju, hrvoje jajario otkad zna za sebe, čuj unija pa smeh jebote, jesi li svoj ili si kurton u nečijoj organizaciji, muka mi je od kenjanja crnogorštine isto, ne znam ko ono beše stariji, Karađorđe ili Njegoš, i ko je kome bio inspiracija, ajde bre jebeno odjebite, Srbija Voša moja zemlja moj narod ponosni dostojanstveni, popušiš nam kurac Evropo, nikad niste ni znali šta je lanac i tuđi gospodar na mojoj očevini

Mihail Talj - печатирам изјаву, одштампати и делити свим гоничима коза који улазе у Србију, а ретко кад излазе из исте.

Nije moj bol Kosovo, moj bol je Krajina, sramota me je što smo odstupili tamo gde smo trebali da im jebemo kevu ustašku. Ubijali klali i iživljavali se nad mojim narodom, nad Srbima, rodu najsvetijem, a mi gde smo bili. Gde je bila Srbija kad su trebala leđa Krajini, da se brane srpske pravoslavne kuće. Zato jebem mater političarima i Slobi isto, ti na salveti pregovaraš o sudbini stotina hiljada ljudi, mater li ti jebem da ti jebem da ti jebem u pičku, daće Bog da sa našim ljudima u Srpskoj Bosni i Hercegovini jednom to sve povratimo

Ne loži se, relano koga boli kurac za bosanske gudure, čisto kurčenje

A i za ovo kriv Soroš? Ok, samo proveravam.

Сорош је крив за бој на Косову, даље да не идемо

Care zasto si odlucio da ti muhamed 6. od Maroka bleji na avataru,random ili je taj bitan zbog necega?

Care zasto si odlucio da ti muhamed 6. od Maroka bleji na avataru,random ili je taj bitan zbog necega?

Прочитај шта је све урадио као краљ Марока, много кулијана тип